Şimdi Ara

acil yardım 105.000 kmde 206sw 1,4 hdı araba alacam sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir konuda anlayan arkadaşların yarıdımına ihtiyacım var 105.000 kmde 2004 model peugeut 206sw 1,4 HDI dizel araba var. km fazla geldi bana 16000 lira civarında fiyatı masraflar dahil. anlayan bir ustaya gösterdim araba motoru %40 buhar yapmış segment atmak lazım tarzında bişey dedi. ondan sonra canavar gibi rahat kullan dedi az yakarmış. ben fazla anlamam. yinede km yükske olunca düşünmek gerekiyor. dizel motor araba biraz yorulmuş anlaşılan. ilk arabam olacak o yüzden biraz ince eleyip sık dokumak lazım. aslında biniciyim aldım en az 2 sene kullanırım.
    siz ne diyorsunuz alınır mı daha önce dizel 206 kullananlar memnun mu???

• %40 demişse yüksek bir oran bu... segman atılacak bir durum varsa o km deki araca, çok hor kullanılmış demektir. Yada farklı bir usta ya servise falan bir daha göster...
  • 105.000 km'deki HDİ motor kolay kolay ölmez, büyük ihtimal kilometresini düşürmüşlerdir. Ayrıca o ustayada pek güvenme, önce bu motor bitik diyip sonradan iyi demez kimse. Büyük ihtimal galeriden alıyosan aracı ustaya 20-30 bişiler atmıştır kendi tarafına çekmiştir. Ben kıllanırım zaten öyle bi durumdan. Dikkatli ol derim. Ayrıca alıcağın aracı yetkili servise göstemeden alma derim. Elinde kaşeli imzalı belge olur
  • çok sağolun arkadaşlar
    usta benım tarafta benım eleman sayılır usta derken pejoda çalışmış yıllarca sanayıye göstermedik daha. ama sanayıye götürelim baktıralım dedi. tam masrafı çıkartırlar dedi. eskı sahıbı zaten sanayıde motor ustasıymış. 90.000 kmde satmış bunlara bunlarda çok hor kullanmış belli ama 8-10 aydır bu adamlarda. yani 15.000 km yapmışlar sadece arabanın geçmişini az çok biliyoruz. adamlar en son 14.750ye indi. 1000 lira kadar da bizim eleman masraf çıkar dedi. alsam elimde kalır mı nıhayetınde pek piyasası olmayan araçlar 206 sw rengi de roland carlos yeşilimi dediler öyle bişey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.