Şimdi Ara

ACİL YARDIM BİLG. ÇÖKTÜ SIKINTI BÜYÜK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben hp pavilipn g6 bilg. kullanıcısıyım hp recovery maneger sildim yanlısıkla şimdi bilgisayarımda açılırken windows önyükleme yöntecisi çıkıyor çötü sanırım normak format cd ile format atıcam format başlangıçta doluyor sonra mavi ekranda BİR SORUN ALGILANDI VE BİLG. ZARAR GÖRMESİNİ ÖNLEMEK İÇİN WİNDOWS KAPATILDI yazıyor biostan düzeltiliyormus ama nasıl yapılıyor bilmiyorum yardım istiyorum

Birde baska xp format cd ile format atsam sonra hp recovery yüklenir mi ve hp eski sistemine dönebilrmi tesekkürler..

• recowery i geri getiremezsin
    ama sistemi kurduktan sonra recovery bölümü oluşturabilirsin
    biostan düzeltme olayına gelince de biosta hdd mode veya ahcı gibi bişey olması lazım onların ayarlarını bi değiştirmeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

recowery i geri getiremezsin
    ama sistemi kurduktan sonra recovery bölümü oluşturabilirsin
    biostan düzeltme olayına gelince de biosta hdd mode veya ahcı gibi bişey olması lazım onların ayarlarını bi değiştirmeyi dene

Biosun neresinde ama aradım bulamadım baska yerdede okudumda tam olarak neresinde ? HP g6 bilgisayar modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: unqerecht0

ben hp pavilipn g6 bilg. kullanıcısıyım hp recovery maneger sildim yanlısıkla şimdi bilgisayarımda açılırken windows önyükleme yöntecisi çıkıyor çötü sanırım normak format cd ile format atıcam format başlangıçta doluyor sonra mavi ekranda BİR SORUN ALGILANDI VE BİLG. ZARAR GÖRMESİNİ ÖNLEMEK İÇİN WİNDOWS KAPATILDI yazıyor biostan düzeltiliyormus ama nasıl yapılıyor bilmiyorum yardım istiyorum

Birde baska xp format cd ile format atsam sonra hp recovery yüklenir mi ve hp eski sistemine dönebilrmi tesekkürler..

pc yi aldığında yanında cd verdilermi bide onları dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.