Şimdi Ara

Acil Yardım bılgısayardan anlayan İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Öncelikle konu yanlış yerde bılıyorum ama acil yardıma ıhtıyacım var şuanda gerçekten yardımınıza ihtiyacım var Yarın bir bilgisayar alıcağım Ama özelliklerinin ne olması gerektiğini net olarak bilmiyorum Yani Örneğin cod ghostu Çalıştıracak bir makine olması gerek bana ama tam olarak çalıştırcak bir pc Çok Pahalı olur Yanı zorlayarak çalıştıracak bir bılgısayar lazım bunun ıcın ram olsun ekran kartı olsun ekran kartının modelı olsun daha ınce detaylar olsun bılgısayardan anlayan arkadaslar bana yardımcı olurlarsa gerçekten çok sevinirim oncelıkle lutfen ciddi yorumlar yapın ve Önerebilceğiniz bir bilgisayar olursada lutfen lınkını atın hanı bu pcnın ozellıklerı ıyı gıbısınden sıze guvenıyorum şimdiden teşekkür ederim

• 4 Cigoloyt Ekran Kartı
    2 Megocoyt Ram
    13 Tereloyt Hafıza Kartı
    1 Vantilatör
    Biraz da sevgi ve aşk.
  • Bilgisiyar alacağım diyorsun bütceyi yazmamışsın konuyu sistem tavsiye bölümüne aç orası aktif yardım ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p3 400 mhz
    128 mb ram
    16 mb ekran kartı
    10 gb hdd
    100w psu yeterli gelir diye düşünüyorum bilgili arkadaşlar daha detaylı bilgi verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Prens

4 Cigoloyt Ekran Kartı
    2 Megocoyt Ram
    13 Tereloyt Hafıza Kartı
    1 Vantilatör
    Biraz da sevgi ve aşk.

Hocam Cıddı yardımcı olmanız mumkun mu acaba ghz felan acısından da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

Bilgisiyar alacağım diyorsun bütceyi yazmamışsın konuyu sistem tavsiye bölümüne aç orası aktif yardım ederler.

Hocam butce 2.5 ama zorlayadabılırız
  • PS4
  • Hocam Pc Almalıyım
  • 2.5 Güzel bir sistem toplayabilirsin buradaki trolleri bırak sistem tavsiye bölümüne aç konuyu arkadaşlar sana güzel bir pc toplar.

• konuyu dahili bilesenler bolumune ac ora aktif.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.