Şimdi Ara

ACİL YARDIM!!!! ÇİFT İŞLETİM SİSTEMİ BOOT SECİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

win98 ve XP işletim sistemlerinin C ve D partitionlarına kurulu oldugu bir sistem.win98 goctu ve format atılıp C ye yeniden kuruldu.şimdi açılışta bana hangi işletim sisteminden acmak isteiğimi soran ekran cıkmıyor.

sistem surekli 98 den acılıyor.bu işletim sistemi boot ekranını 98 de nasıl cıkarabilirim.dos da bir komutumu var yoksa herhangi bir yazılımla da win98 uzerinden yapabilirmiyim?

acil yardımlarınzı bekliyorum..

saygılar....

• boot menüsünün gelmesi için önce 98 sonra xp kurman gerekiyor, senin durum tersine dönüşmüş bundan sonra benim bildiğim bir komut yok, yalnız xp'de böyle bir seçenek var ama xp yi açman gerekir, bilgisayar özellikler geli,şmi ayarlarda
  • bak sen xp sonradan kurunca boot datalarını c de saklar ve sen daha sonradan c yi formatlarsan senin d deki işletim sistemin göçer ama şunu dene derim bir xp cd takıp d deki xp repair et kesin çözülür. hadi kolay gelsin
  • evet tesekkurler yardımlar için arkadaşlar.

olmadı denemeler sonucunda.bunu yapabilecek bi yazılımda bulamadım.sonuc olarak 3 partiton olan diskimin 2. partiton ınnındaki xp yide formatladım.yeniden kurdum.

şimdi problem yok doğal olarak.

saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.