Şimdi Ara

acil yardım creative 5.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

philips 5+1 ses sistemim var
    creative sound blaster 5.1 ses kartı aldım ancak hiç bir sekilde 3. cıkıştan ses alamıyorum bütün yazılım ayarlarını denedim
    slotu değiştirdim driverları değiştirdim ancak sonuca ulaşamadım iki cıkış kullanılıyor ama 3. de ses yok bilgisi olan varsa yardım etsin pleasee
    windows xp prosp2
    foxcon 865m06 intel chipset

• yanlıış yerdesin.ses bölümünde aç topici yardım eden çıkar
  • 3. çıkış dediğin hangisi tam anlayamadım center danmı ses alamıyosun ?
  • center cıkışından (turuncu) alamıyorum

ama bası diğerlerinden birine takınca ses alabiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_celik -- 18 Eylül 2006; 9:20:42 >
  • kullandıgın medya player hangisi..
  • mp10 ancak farklı yazılımlarlada denedim olmuyorr
  • kullandığın medya 5+1 çıkışı desteklemiyorsa kendini zorlama. Ses Alamasssın.. Dvd filimde dene ses alamasssan o zaman arıza var demekttir. MP3 ile 5+1 test edemessin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MiCROLAB 4+1 MC-3500 yardım
    14 yıl önce açıldı
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arızalanmadan önce realtek ac 97 de kullanıyordum (onboard 6 channel) ve tamamından ses alabiliyordum ve winamp 2.8 de onboard arızalandığı için creative 5.1 eax modeli ses kartı aldım. Bütün kurulumları driverları yükledim, ayarlarını yaptım ama ses kartımın iki çıkışı ( yeşil ve siyah ) çalışıyor ama center çıkışı ( turuncu ) çalışmıyor. ses ve video ile ilgili bütün programları denedim mplayer 11' den winamp 5.24 e kadat ve farklı programlarda denedim ama olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_celik -- 18 Eylül 2006; 9:33:08 >
  • Arkadaşlar center dan zaten normal ses gelmez bunun calıştıgını denetim masasında audiHQ war (creative için) oraya gir sonra speakers war ordan test buttonuna bas center dan ses cıktıgını göreceksin. center digital output olarak calısır yani bir mp3 de felan center ı calısmaz.Film alırsın genelde DVD lerde olur bu özellik buz devrinin divx inde de wardı bunlarda centerin calıstıgını göreceksin
  • bendeki eax modeli audiHQ live modellerinde bulunuyor
  • creative sürücü ile yüklenen yazılımdan ses sistemi olarak 5+1 seç sorunun çözülür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.