Şimdi Ara

acil yardim digital makina alıcammm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 200 ytl ıle 300 ytl arası digital foto alıcam creative in mp3 playerlı bı modelı var onu almayı dusunuyorum bana aynı fıyata yada yaklasık aynı fıyata daha ıyı bı sey alabılırmıyım yardimcı olursanız sevnırım...

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=85913&productid=bd45574 bu siteden dedigim makınayı gorebılırsınız ne derısnız alıyımmı?

• Birçok şeyi az buçuk yapan bir makina yerine bir şeyi tam yapan bir ürün alman daha iyi olur.

Kodak cx7430 a bir göz at derim.
  • ricoh caplio da ekonomik bir çözüm..
  • Yazında bahsettiğin makineyi sakın alma üzülürsün sonra. Çünkü CMOS sensöre sahip ve MP boyutu seni yanıltır.
    Sana tavsiyem kullanmakda olduğum Nikon 2200, Kodak 7430, Ricoh Caplio, Canon A400 olabilir. Bunları bir araştır istersen.
  • arkadaşlar ben tüm forumları inceledim ve buradaki tavsiyeler sonucu özellikle hocamızın çok önerdiği canon a 520 aldım fakat resimleri otomatik ayarda çekiyorum şimdilik resimler net değil sanki üzerine rütuş yapılmış gibi tüm renkler canlı değil bir arkadaşım nikon 4100 almış dışarı çekimleri benimkine göre harika iki resim arasındaki farkı 9 yaşındaki çocuk bile farketti. ama nikon da geceleyin evin içinde kişilerin yüzlerini dağıtıyor hele photoshop ta gerçek piksele alınca resim dağılıp gidiyor insanların yüzleri karıncalanma yapıyor her iki makineyi de gece çekim ayarlarında kullanıyorum. a 520 nin üstün tarafı ise video çekimleri nikona göre çok kaliteli ama bu seferde canon 30 saniye ile sınırlı çekim yaptırıyor. sonuç olarak ne yapacağımı şaşırdım acaba manuel ayarları kullansam a 520 makinam renkleri canlandırır mı yada ben nikon mu almalıyım. belki diyorum nikon 5600 gece insanların yüzlerindeki karıncalanmaları gidermiştir ve video çekimi biraz kalitelidir tam 12 saattir uğraşıyorum olmadı yardım ederseniz hem teşekkür edicem hem de dua

• itasdemir arkadaşim a520 de color ayarlarinda vivid color varsa o ayarda çek istersen bir..renkler direk canlanir...

birde gündüz çekerkende gece çekim modunda çek...her zaman işey yaramaz ama renkler biraz daha canlanir..
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=1738&productid=bd28017

tamam bu alet nası pekiiii...bide buna hafıza alsak 512 mb 30 sn cekim muhabbetı ortaadan kalkmazmi yanii o kısmını anlamadım....

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=307&productId=bd6049

bide bu var arkadaslar arsında kaldım hangısını alıyım acaba???????? yada ıkısınden de ıyı ama fıyatı yakın olan makına varmı

seslı video kaydı olucak ama arkadaslar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi alacam yardim ark
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: itasdemir

arkadaşlar ben tüm forumları inceledim ve buradaki tavsiyeler sonucu özellikle hocamızın çok önerdiği canon a 520 aldım fakat resimleri otomatik ayarda çekiyorum şimdilik resimler net değil sanki üzerine rütuş yapılmış gibi tüm renkler canlı değil bir arkadaşım nikon 4100 almış dışarı çekimleri benimkine göre harika iki resim arasındaki farkı 9 yaşındaki çocuk bile farketti. ama nikon da geceleyin evin içinde kişilerin yüzlerini dağıtıyor hele photoshop ta gerçek piksele alınca resim dağılıp gidiyor insanların yüzleri karıncalanma yapıyor her iki makineyi de gece çekim ayarlarında kullanıyorum. a 520 nin üstün tarafı ise video çekimleri nikona göre çok kaliteli ama bu seferde canon 30 saniye ile sınırlı çekim yaptırıyor. sonuç olarak ne yapacağımı şaşırdım acaba manuel ayarları kullansam a 520 makinam renkleri canlandırır mı yada ben nikon mu almalıyım. belki diyorum nikon 5600 gece insanların yüzlerindeki karıncalanmaları gidermiştir ve video çekimi biraz kalitelidir tam 12 saattir uğraşıyorum olmadı yardım ederseniz hem teşekkür edicem hem de dua

arkadaşım ne yaparsan yap canonların renklerinde bi cansızlık hep oluyor. özellikle bu 1000 dolar altı makinelerde. bu da ayarlardan çok makinenin lensi ile ilgili bir olay. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melangee -- 13 Temmuz 2005, 19:18:05 >

• sevgili mboyacı ilgine teşekkürler ben sonunda belki yüksek bir makinede bu olmaz diyerek dün canon s2 ıs aldım. inan ki hiç bir farkı yok hala bulanık renkler hala kırmızı göz hala solgun resimler oto ayarında da çeksem manuel ayar da yapsam hep aynı yazık oldu diye düşünüyorum keşke nikon 8800 alsaydım çok pişmanım ama olan oldu canon bu renklerin bozukluğu yüzünden beni fotoğraf sevgisinden uzaklaştırdı şu an çok mutsuzum ilgine çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: itasdemir

sevgili mboyacı ilgine teşekkürler ben sonunda belki yüksek bir makinede bu olmaz diyerek dün canon s2 ıs aldım. inan ki hiç bir farkı yok hala bulanık renkler hala kırmızı göz hala solgun resimler oto ayarında da çeksem manuel ayar da yapsam hep aynı yazık oldu diye düşünüyorum keşke nikon 8800 alsaydım çok pişmanım ama olan oldu canon bu renklerin bozukluğu yüzünden beni fotoğraf sevgisinden uzaklaştırdı şu an çok mutsuzum ilgine çok teşekkürler

bir de beni dinleseydin keşke. bakınız üstteki mesajım. saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.