Şimdi Ara

ACİL YARDIM DVD-RAM ÇALIŞMIYOR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Toshiba satelite m40 modelinde bir dizüstüm var.dvd-ramim(MATSHITA DVD-RAM UJ-830S) dvd leri okumuyor.Normal görüntü cdleri ses cdlerini vcdleri her türlü okuyor bir tek dvd okumuyor ve cd yazamıyorum.Yazsamda 10 boş cd den 3 tanesini yazabiliyorum ve diğerlerini yakıyor :))Neden kaynaklandığını tahmin edebiliyorum,bir kaç ay önce bilgisayarım bir virüs bulmuştu ancak bu virüs windows ve diğer dosyalarada sızmıştı ve bende o zaman bilmeden sil dedim ve bir kaç dosyayıda birlikte sildi bunlardan biri sanırım dvd nin bişiysi ile ilgili olabilir.Ancak ben bu dosyaların adını unuttum ve bilgisayar her açıldığında bunu bana sormasından sıkılmıştım ve bu soruları kaldırdım bir yerden ama nerden kaldırdığımıda hatırlamıyorum :)) bana yardım edebilirmisiniz?

• firmware güncellemesi yapın dvd sürücünüze.
  • Olur yapayım.Nasıl yapıcaz?
  • Yapamıcan
    Enis yap demiş ama MATSHITA marka dvd-rom ların firmware ini bulanlara onur madalyası takıyorlar.Çooook zor, başka bir başlıkta da bununla ilgili tartışıldı bugün.teknik desteğin 1-2 sayfalarına bakarsan görebilirsin.

Sorununa gelince,bence o kadar cd-dvd yakacağına,virüs diyorsun,güzel bir format at.öyle bir dene
    eğer yine aynı şekilde sorun çıkarırsa garantisi varsa hiç uğraşma garantiye yolla.
    asus,samsung,lg marka bir dvdrom olsa firmware işi kolaydı ama bu markada inan çok zor.ben bulamadım
    ama ipucu vereyim, chipsetlerini texas instruments şirketi yapıyor.oradan firmware ini bulabilirsin belki.
    kolay gelsin
  • dvd sürücünün yanında bir yazılım cd si vermişlerdir sanırım. (yoksa da ilgili internet sitesinden bulun.)

yazılımını yükleyin. başlat menüsünden cd rom için yüklenen program klasörüne gelin. orda firmware update yazar. onu tıklayın. güncelleme yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis1024 -- 13 Şubat 2008; 17:30:19 >
  • Aslında buldum bir tane ama kredi kartı istiyor
  • para falan ödemenize gerek yok . dediğim şekilde yaparsanız dorun çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram önerisi acil
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky_lord

Aslında buldum bir tane ama kredi kartı istiyor

driver guide sitesinden mi buldun?
    öyle ise oraya bedava üye olarak driverını bilgisayarına indirebilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

Yapamıcan
    Enis yap demiş ama MATSHITA marka dvd-rom ların firmware ini bulanlara onur madalyası takıyorlar.Çooook zor, başka bir başlıkta da bununla ilgili tartışıldı bugün.teknik desteğin 1-2 sayfalarına bakarsan görebilirsin.

Sorununa gelince,bence o kadar cd-dvd yakacağına,virüs diyorsun,güzel bir format at.öyle bir dene
    eğer yine aynı şekilde sorun çıkarırsa garantisi varsa hiç uğraşma garantiye yolla.
    asus,samsung,lg marka bir dvdrom olsa firmware işi kolaydı ama bu markada inan çok zor.ben bulamadım
    ama ipucu vereyim, chipsetlerini texas instruments şirketi yapıyor.oradan firmware ini bulabilirsin belki.
    kolay gelsin

Vallaha madalya takmak lazım , 3 gündür UJ-830 için firmware bulamadım.

Hemen Hemen Bütün DVD lere 2x yazıyor çıldıracam.

Elinde olan varsa versin sevabına

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.