* Son formatımı attıktan sonra bilgisayarım yanlış kapatmalardan sonra açılınca disk onarmıyor.
* İnternete -adsl ile- bağlandıktan sonra da bilgisayar yanlış kapatılmadığı halde "Bilgisayarım açılmıyor, yani kasadan gürültü geliyor da monitörde "No Signal Input Or Cable Disconnect " diyor da aslında kablolarlailgili bir sorun yok. !!!!!!! BİRKAÇ KEZ Power düğmesi ile yanlış kapatma yapıp yeniden açmam gerekiyor. Kafasına göre takılıyor, bazen 2 bazen 3.
Yardımcı olursanız çooooooooook sevinirim.
Işık ve sevgiyle kalın.
bios a girip ayarları default yap öyle bir dene. windowsun onarma yapmaması önemli bir sorun değil. takma kafana...
Bios u sıfırla.Windowsu silip tekrar adam gibi güzelce kur.Winxp sp2 değilse sp2 kur.Yani windows sürümünü yükselt.Bunları yaptıktan sonra öyle yapmaz.Herhalde ayarlarda bir sorun oluştu o yüzden öle bir sorun meydana geldi.Bu dediklerimi yaparsan sorunun çözülür
Bios ayarlarını default yaptım service pack 2yi kurdum birkaç saat sonra bilgisayarı açmak istediğimde monitor açık gb görünüyor yani turuncu değğil yeşil ışık yanıyor ama ekranda görüntü yoktu resatar a bastım o arada siyah ekran geldi güvenli moda başlat ... en son yapılandırma windows olağan şekilde başlasın seçenekleri geldi sonuncuyu seçtim bu konuyu açarkenki sorunu br kez daha yaşadım şimdilerde sorun yok ma bir daha karşılaşırsam ne yapacağım? İlginize şimdiden teşekkürler. Bu arada bilgisayarıma format atalı 2 ay falan oluyor, format atmak istemiyorum ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme