Şimdi Ara

acil yardım gerekli arkadaşlar. nvidia geforce 9800 gt 256bit DDR3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVDEKİ BİLGİSAYARDAKİ EKRAN KARTI ATİ HD 4450... PALIT Nvidia Geforce 9800 GT 256Bit GREEN 1GB DDR3 HDMI DVI 70 LİRAYA BULDUM. ALSAM ÖNERİRMİSİNİZ BU AKŞAM ADAM VERCEK YANİ ACİL CEVAP BEKLİYORUM. EKRAN KARTI BİLGİM PEK YOK.

Grafik İşlemcisi : Nvidia Geforce 9800 Gt
    Bellek : 1 GB.
    Bellek Arayüzü : 256 Bit
    Bus yapısı : PCI Express 16x 2.0
    İşlemci hızı : 800 MHz (400 MHz DDR2)
    Maksimum Çözünürlük : 2560 x 1600
    2. VGA çıkışı : HDMI / DVI
    Açıklama : NVIDIA® Quantum Effects™ physics processing technology, Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 support, NVIDIA ForceWare® Unified Driver Architecture (UDA)

• karizmatix55 kullanıcısına yanıt
    Elinizdeki ekran kartına göre çok daha iyidir, sisteminizin parçalarını bilmediğimden daha fazla yorum yapmam zor. Ama directx 10 kullanan her uygulamayı iyi ayarlarda çalıştırabilecek bir karttır. Battlefield 3'ü Medium ayarda falan götürebilir mesela. Tabi sistemin diğer bileşenleri de önemli. Unutmadan, kartın directx 11 desteği olmadığından yeni oyunlarda sorun olabilir, özellikle bu desteği şart koşan Crysis 3 gibi oyunlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 14 Kasım 2013; 14:02:00 >
  • HATIRLADIĞIM KADARIYLA BİLGİSAYAR DUAL CORE 2.8 2X 2GB RAM
  • fiat gayet iyi senin kartından bayağı üstün bi kart 1 gb 256 bit olmasıda ayrı bi avantaj kartı iyice bi test edip öyle alın sonra başınız ağırmasın
  • ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CEVAPLARINIZ İÇİN. AKŞAM ÇALIŞAN BİLGİSAYARDAN SÖKÜP ALICAZ.
  • en az 300-350w güç kaynağın olması lazım. yoksa çalışmayabilir kart.
  • ekran kartını taktım güç kaynağı 350 w ama çalıştırmadı bende cd rom soketlerini söktüm çalıştı. bana acil 500 w güç lazım dediğiniz gibi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.