Şimdi Ara

Acil Yardım.. İnönü Hukuk mu Dicle Hukuk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar. Tercih listemde bu iki üniversiteyi art arda yazacağım yalnız yaptığım araştırmalar beni bir sonuca ulaştıramadı aksine büyük bir kararsızlıktayım.

Geçen senenin sıralamalarında İnönü 21bin, Dicle 23binlerde. Ancak akademik kadro ve üniversite yaşına bakıldığında Dicle üniversitesi sanki daha avantajlı görünmekte.
    İnönü daha 2009 yılında kurmuş hukuk fakültesini ve şu an itibariyle tek profesörleri Kemal Şenocak (ayrıca internet sitesinde akademik kadro sayfasında çoğu eleman ünvansız salt isimleriyle yazılmış.)

Sözü çok uzatmadan iki üniversiteyi de verilen eğitim, akademik kadro ve güvenlik açısından karşılaştırabilir misiniz ? (Biliyorum karşılaştırma sözü pek uygun değil çünkü her kurumun kendine özgü bir yapısı ve bir geleneği vardır hepsi kendi içinde değerlendirilmelidir ama ne söylemeye çalıştığımı anlamış olmalısınız)

Not: Yukarıda 'güvenlik' dedim çünkü Diyarbakır hakkında son yıllarda duyduklarım, internette okuduğum haberler ve yorumlar pek olumlu değil. Yöre halkına karşı olumsuz bir tutum sergilediğimden değil aksine insanları yok bu öyle yok şu şöyle diye ayırt etmem ki öyle de olması gerekmektedir. İfade etmeye çalıştığım şey 'karışıklık' ve 'insanların birbirlerine karşı olan tehammülsüzlüğü'... ve bunların bana ve eğitim hayatıma nasıl yansıyacağı..

Son bir sorum ise Dicle Hukuk kütüphanesi ve kampüsün fiziki şartları hakkında olacak. Bunlar hakkında da bilgi verebilirseniz çok iyi olur. Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczacılık mı hukuk mu?
    10 yıl önce açıldı
    Odtü ee mi ankara tıp mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.