Şimdi Ara

acil yardım jl audio kicker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben geçen aracıma jl audio tesisat yaptırmıştım 2 gün sonrada arkadaşımın aracına yaptırıcam ben çok memnunum fakat arkadaşla karar veremedik 2 adet 30cm 200watt rms jl audio mu yoksa 2 adet (comp-15)kicker 38 cm 250 watt rms mı karar veremedik arkadaş kicker istiyo bi teisatcı ona en iyisi demiş fakat bi çok yere baktık dinleme imkanımız olmadı dinleyen yada bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim

acil yardım jl audio kicker

• İkiside marka imajı olarak çok kaliteli ürünler, fakat şöyle ki;

Kicker yapısı gereği daha sert basslar için gecikmesi az müzikler için tercih edilir,

JL Audio ise daha derin ve yumuşak "smooth" diye adlandırılan, örneklendirmek için R&B müzik tarzındaki müziklere daha yatkındır.

Tabi bu demek değilki, JL audio rap vs içindir, kicker techno vs içindir, fakat genel anlamda yukarıda yazdığım gibidir...

Benim size tavsiyem iki Adet JL Audio kullanmanızdır...Kicker çaptan dolayı ve toplam 100RMS fazla gücüne göre daha avantajlı fakat db draglarına katılmayacağınıza göre tercihinizi JL Audio'dan yapmanızda fayda var..Çok harika bir bassı var...Tabiiki güzel bir kabinde güzel beslendiğinde..

Kolay gelsin,
  • anladım dostum saol arkadaş 38 cm istiyo fakat jl audionun bulamadık ondan dolayı kicker e dönmüştük gene en iyisi jl audio almak
  • http://www.otomuzikmarket.com/prodView.asp?CatId=63&BrandId=54&PB=0

Burda 38cm JL Audiolar var...Size bir kaç site tavsiye edeyim, en azından marka modelleri görebilirsiniz..

www.otomuzikmarket.com

www.otomediamarket.com

www.caraudioturkey.com

www.otomobilshop.com

• Kardeş milletinde dinlemesini istiosan kicker ama arabanin içinde tatli bi sub olsun diosan tabiki jl audio yani db yarişlarna katilmican sonuçta
  • snopces hocam sana bişey sorucam
    bende 2 bas arasında kaldım
    jl audio ve hertz fiyatları aynı gibi
    ama hertz in rms değerleri daha fazla
    ben tok ve kaliteli bir ses arıyorum
    tavsiye edersen sevinirim amfi+sub
  • Butun jl modelleri 20 hz e kadar inebiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.