Şimdi Ara

Acil Yardım laım vatan computer kargo süresi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar indirimden pc toplamayı düşünüyorum ancak 15 gün içinde tatile çıkacağız bugün siparişi verirsem kaç gün içinde ulaşır parçalar elime ankarada oturuyorum

• yok mu ya yardım edicek biri
  • Hic belli olmaz. 1 haftada gelen de var, haftalarda gelen de var. Bence fazla umutlanma kampanya zamani boyle olur hep. Buyukde indirim hemen gelecegini hic sanmam. İmkanin varsa gidip subeden al..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 10 Ağustos 2012; 23:46:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Hic belli olmaz. 1 haftada gelen de var, haftalarda gelen de var. Bence fazla umutlanma kampanya zamani boyle okur hep. Buyukde indirim hemen gelecegini hic sanmam. İmkanin varsa gidip subeden al..

öyle daha garanti olur bencede ama indirim sadece internete özel diyo mağaza için indirim ne zaman olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atabata

quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Hic belli olmaz. 1 haftada gelen de var, haftalarda gelen de var. Bence fazla umutlanma kampanya zamani boyle okur hep. Buyukde indirim hemen gelecegini hic sanmam. İmkanin varsa gidip subeden al..

öyle daha garanti olur bencede ama indirim sadece internete özel diyo mağaza için indirim ne zaman olur ?

Hicbir bilgim yok o konuda. Ama alipta sinir olmaktansa alma daha iyi. Bir iadeyi 2 haftada arayip arayip zor aldim. Online bulasmam daha Vatan`a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cumartesi pazar günü mağaza indirimi mevcut arkadaşım kaçırma derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.