Şimdi Ara

Acil yardım lazım hotmail hesabıma güvenlik kodu gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir hotmail hesabım var bu hesabı kapatmak istiyorum fakat güvenlik kodu gerekiyor güvenlik kodu için gizli bir email gösteriyor bu emailde benim email adresim yazıp kodu gönder dediğimde kod gelmiyor kodu gönder dediğim email adresime giriyorum kod gelmiyor bu kodu yazamadığım içinde hesabı kapatamıyorum deli olucam ya diiceksiniz emaili yanlış biliyorsun hayır yanlış bilmiyorum emaili tanıdım benim email dedim ozaman birtane mail atıyım yazdım bir mail attım geldi yani güvenlik kodu gelmiyor sorun var eğer biliyorsanız yardım edin lütfen bide bu güvenlik kodu çok soruyor size birşey diyimmi insanları güvende tutcaz derken insanların hesaplarını fes edicekler ortada fol yok yumurta yok güvenlik soruları sorup duruyorlar yakında işyerlerine çağırıp imzada attırırlar bu güvenlik sorusu yüzünden 1 hesabıma artık erişemiyorum yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meronsds -- 22 Temmuz 2015; 17:04:23 >

• Yardım edicek yokmu emaili silemiyorum sonunda hotmail yetkililerine küfürü basıcam nedir bu güvenlik rahatsızlığı ya yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.