Şimdi Ara

Acil Yardım Lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben dün bir iphone 5s aldım ilk iphone um bundan önce android işletim sistemli telefonlar kullanmıştım ve onlarda klasör özellikleri vardı, şimdi bu gün gmailimi kaydettim telefona ve bir mail aldım rar dosyası vardı açıp bakmam gerekti indirdim ama nasıl açacağımı ve dosyayı nereye kopyaladığını bulamadım.

Acil yardım ederseniz sevinirim.

Teşekkürler.

• Rar acilmaz heralde jailbreaksiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efetarikk E kullanıcısına yanıt
    Tamam açılmasın ama dosyayı bari sileyim 64 mb dosya cihazın içinde kayıp, yani boşa yer kaplıyor nasıl silebilirim ?
  • Maili silerseniz gider
    Ama ilk once maili birdaha kendinize atin ama rar dosyasini indirmeyin pc den indirirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efetarikk E kullanıcısına yanıt
    Rar dosyasını telefona indirdim ama onu diyorum mail silinince dosya da silinmiş olurmu ?
  • Yani outlook prensibi varsa bu cihazda dosyayı bir yerlere kaydetmiş olur, dolayısıyla ben maili silsemde indirmiş olduğum dosya bir yerlerde kayıtlıdır.
  • Yokmu bir cevap ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimse bilmiyor mu ?
  • Kardeşim apple store a rar ya cıkan sonuclardan birini indir. Sonra ordan acık okuyabilirsin kaydetmrk istersende açtıgın zaman altaki menülerden kaydedersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben galiba anlatamadım derdimi, bakın dosyayı 1 kere indirdim cihaza ve okumak veya açmak istemiyorum, derdim nereye indirdi ve nasıl bulum silebilirim o rar dosyasını.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xboromirx

Ben galiba anlatamadım derdimi, bakın dosyayı 1 kere indirdim cihaza ve okumak veya açmak istemiyorum, derdim nereye indirdi ve nasıl bulum silebilirim o rar dosyasını.

Teşekkürler.

Maili silersen gider...
  • Gmail den indirmiştim yani cihaza inmiyor mail ile birlikte siliniyor doğrumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xboromirx

Gmail den indirmiştim yani cihaza inmiyor mail ile birlikte siliniyor doğrumu ?

Evet
  • Tamamdır, çok teşekkürler arkadaşlar,

Kolay gelsin, iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.