Şimdi Ara

ACİL YARDIM mı yazmam lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir süredir bazı sitelere girememe sorunu yaşıyorum. Birsüre önce sistemimi temizlemek için hjackthis kullandım. Sanırım sorun bundan sonra oluştu. Örneğinwww.koaka.com ya dawww.tr.net gibi siteler. koaka.com sitesine girebiliyorum ancak oyun sitesi olan bu sitede oyunlar yeni bir pencerede açılıyor. İşte bu pencerenin açılması için gerekli kısmı tıkladığımda hem yeni pencere hem ana sayfa tamamen kapanıyor. tr.net ise ilk açılışta yüklenme esnasında kapanıyor. Herhangi bir pop up önleyici kullanmıyorm. Düşüncem şu;acaba hjackthis ya da ben bilmeden internet explorerda böyle bir ayar yapmış olabilirmiyiz. Yardımlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravesolid -- 26 Ekim 2004, 13:40:29 >

• cevap lütfen arkadaşlar
  • sen bilmeden öyle bi ayar denişmiş ise eğer explorer ayarlarını default yap.kurduğun programıda işin bittiyse sil.
  • Eğer Xp kullanıyorsan ve SP2 kumuş isen internet explorer pencerenin hemen altında pop up bloklayıcı olduğunu sana hatırlatayım.Olmazsa explorer ayarlarını sıfırla ya da İnternet Exp. 6.0 Sp1 i yukle.Dahası explorer ı nı guncelle.Kolay Gelsin
  • explorer ayarlarini sifirla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım gerekiyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.