Şimdi Ara

ACİL YARDIM R9 280x aldım CPU-Z de HD7970 yazıyor...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu gün ikinci el R9 280x aldım paranoyaklık mı dersiniz bilmem ama bi araştırdım kurcaladım bi kaç teste soktum kartı en sonunda CPU-Z de şunu gördüm kafam allak bullak ATI anlayan bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum

teşekkürler.
     ACİL YARDIM R9 280x aldım CPU-Z de HD7970 yazıyor...!!!

• harlemquin H kullanıcısına yanıt
    sıkıntı yok hocam. 280x 7970in yenilenmiş halidir. gpu-z ve aida64 te 280x diye yazar.eğer psikolojik olarak rahat etmek istiyorsanız onları kurun
  • Aynı çip. Yani demek istediğiniz nedir?
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    hocam çok garip ama ikinci el aldım bide bu bios değiştirme olayları falan var bilmem neler var kafam karıştı cpu-z de hd7970 yazıyo hocam zaten şimdi aida bakıyorum haber ederim tekrardan
    hocam yani ben R9 280x mi aldım elimde ki kart ın kodu adı sanı nedir bunu bilmek istiyorum olay şuna benzedi pazara gittim r9 280x eve geldim hd 7970
  • R9 280X ve 7970 aynı kart zaten. 280x sadece biraz daha güncel. Aynı olay 7790 ile r7 260x arasında da var. Ve 7870 ile r9 270x sanırım. R serileri eski kartların güncel halleri, 290 hariç diye biliyorum. Gpu-z ile bakın daha doğru sonuç alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    R9 serileri (r9 290 ve 290x hariç) hd7xxx serisinin isim değiştirilmiş ve saat hızları biraz arttırılarak piyasaya sürülmüş hali. Bazı programlar kartları ya hd7xxx serisi ya da r9 serisi olarak gösteriyor.
  • Hani çok isim değiştirmiş halde gelen kart gördümde bunu ilk defa görüyorum hadi yaptın bari çekirdeğinin bilmemnesinin ismini değiştir de belli olmasın böyle kabak gibi
  • cpu z sürümü eski ondan öyle yazıyor aynı chipler sonuçta.
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam su serptin...

• Driver 14.12 kurun ondan olmasi olasi. Gerci isimde revizyon oldugu icin yine problem teskil etmez.

• Akşam yukler denerim tesekkurler

• Birde catalsty ayarlari hakkinda hic bir bilgim yok ince ayar icin ss alıp yollar misiniz rica etsem..
    Teşekkürler

• Her gördüğün sakallı deden değildir diyor kısaca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.