Bildirim
ACİL YARDIM R9 280x aldım CPU-Z de HD7970 yazıyor...!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sıkıntı yok hocam. 280x 7970in yenilenmiş halidir. gpu-z ve aida64 te 280x diye yazar.eğer psikolojik olarak rahat etmek istiyorsanız onları kurun -
Aynı çip. Yani demek istediğiniz nedir? -
hocam çok garip ama ikinci el aldım bide bu bios değiştirme olayları falan var bilmem neler var kafam karıştı cpu-z de hd7970 yazıyo hocam zaten şimdi aida bakıyorum haber ederim tekrardan -
hocam yani ben R9 280x mi aldım elimde ki kart ın kodu adı sanı nedir bunu bilmek istiyorum olay şuna benzedi pazara gittim r9 280x eve geldim hd 7970 -
R9 280X ve 7970 aynı kart zaten. 280x sadece biraz daha güncel. Aynı olay 7790 ile r7 260x arasında da var. Ve 7870 ile r9 270x sanırım. R serileri eski kartların güncel halleri, 290 hariç diye biliyorum. Gpu-z ile bakın daha doğru sonuç alırsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
R9 serileri (r9 290 ve 290x hariç) hd7xxx serisinin isim değiştirilmiş ve saat hızları biraz arttırılarak piyasaya sürülmüş hali. Bazı programlar kartları ya hd7xxx serisi ya da r9 serisi olarak gösteriyor. -
Hani çok isim değiştirmiş halde gelen kart gördümde bunu ilk defa görüyorum hadi yaptın bari çekirdeğinin bilmemnesinin ismini değiştir de belli olmasın böyle kabak gibi -
cpu z sürümü eski ondan öyle yazıyor aynı chipler sonuçta. -
Tesekkur ederim hocam su serptin...
Driver 14.12 kurun ondan olmasi olasi. Gerci isimde revizyon oldugu icin yine problem teskil etmez.
Akşam yukler denerim tesekkurler
Birde catalsty ayarlari hakkinda hic bir bilgim yok ince ayar icin ss alıp yollar misiniz rica etsem..
Teşekkürler
Her gördüğün sakallı deden değildir diyor kısaca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X