arkadaşlar bende rt-205 kablosuz modem var, cd sini yükledim fakat programı açarken '' Ağınızda Airties cihazı bulunamadı lütfen güvenlik duvarı (firewall) ve bağlantı ayarlarınızı kontrol edin'' hatasını alıyorum.. bu yuzdende ayarlar menusune gıremıyorum, şifremi değiştiremiyorum... birileri şifremi öğrenmiş sürekli download yapıyorlar... yardımlarınızı bekliyoruuumm....
cevap vericek bir insan oğlu yok mu ya :S
quote:
Orijinalden alıntı: murascal
cevap vericek bir insan oğlu yok mu ya :S
Merhaba, Kullandığınız modeme erişmek için CD'ye gerek yok. İnternet taraycınızın adres satırından modemin IP'sini yazıp ulaşabilirsiniz. Öncelikle modemin IP'sini bilmeniz gerekiyor. Daha değişiklik yapmadı iseniz modemin varsayılan IP'si 192.168.2.1 olması lazım. Bunu bir deneyin. Olmaz ise sorun değil, modemin IP'sini öğrenebilirsiniz. Eğer bilgisayarda IP alma işi otomatik ise modemin aldığı IP'yi bir kontrol edin. IP bilgisinin olduğu yerde Ağ geçidi diye bir alan var. Oradaki IP modemin IP numarasıdır. O IP'yi adres satırına girip modem arayüzüne ulaşabilirsiniz. Modemin arayüzüne erişmek için kullanılan şifreyi değiştirdiniz ve unuttu iseniz bu durumda modemi resetleyip fabrika ayarlarına döndürmekten başka çareniz yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme