Şimdi Ara

ACİL YARDIM YOLDA KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 1.6 saxo vts 2 gün önce sarj kayışı çıkardı çıkık bir şekilde eve gittim ertesi günde sanayiye toplamda 20km yol yapmışımdır. Aracıma yeni kayış takıldı bu seferde araç marş almadı dinamomun vidaları gevşemiş tekrardan sıkılıp yerine takıldı.Aracım gayet iyi çalışıyordu tekrar eve doğru yolaçıktım araç birden teklemeye başladı stop etti.Tekrar marşa bastım çalıştı ama gaz yemiyordu bu şekilde giderken tekrar stop etti bu sefer marş aldı ama çalışmadı.Biraz bekledim tekrar bastım araç çalıştı 200metre gittim yine stop etti bu sefer çalışmadı.Yasaktan dolayı aracımı yol kenarına ittim oraya koydum yanından ayrılmadan tekrar marşa bastım marş aldı çalıştı ama stop eder diye yola çıkmak istemedim.ŞU an aracımı yol kenarına bırakıp eve geldim.

Aklıma bobin veya buji geldi ama bugune kadar birşey olmayıp bir anda mı bozuldu açıkçası bilmiyorum.Basşından geçen birisi bilgilenddirise sevinirim.

• Temassızlık olabilir.

• şarj dinamosunun elektrik çıkışında ve aküde akım kontrolü yaptırdınız mı ? dinamodan elektrik beslemesi yoksa bujiler ateşlemeyi kesiyor aküye bakmıyor. hatta o şekilde farları yaktığınızda stop bile eder . ampüller aküden destekli çalışıyor. elektrik problemi sizinkisi

• dinamo sağlam zaten dinamo tamir edildikten sonra bu olayı yaşadım

• v kayış değişirken dinamo da sökülüp kontrol edildi vidaları gevşemiş sıkılıp geri takıldı

• Hocam bobin olsa motor ışığı yanardı, başıma geldi oradan biliyorum.

Muhtemelen dinamo gevşemiş olabilir yada ara ara kayış çeviriyordur., düşük amperden teklemiş olabilir. Kayış kontrolü yaptınızmı esneme fazla olmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun halledildi beyine giren dislerde ezilme olmuş elimizle düzeltip lehimledik şu an hiçbir problem yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.