Şimdi Ara

Acil yardıma ihtiyacım var bagaj açılmıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aracım Skoda Fabia 1.0 MPI 2016 aracım var normalde hic bi sorun yoktu durduk yerde bagaj kapagı kilidi acılmıyor her yolu denedim yok allah yok kapılar acılıyo otomatik olarak bagajda acılması gerekirken acılmıyo bagajda anahtarla acma yeride yok ne yapicam bilmiyorum basina gelen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Acil Yardım: Kilitli Kalan Bagaj Nasıl Açılır

Arabanızın bagajının açılmaması can sıkıcı bir durum olabilir. Ancak endişelenmeyin, bu sorunu çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç adım vardır:

• Anahtarla Deneme: İlk olarak, anahtarı bagaj kilidine takın ve çevirmeyi deneyin. Bazen anahtarın hafifçe sallandığında kilit açılabilir.
    • Manuel Serbest Bırakma: Skoda Fabia, Golf 5 ve bazı diğer araç modellerinde bagaj kapağını içeriden açan manuel bir serbest bırakma kolu bulunur. Aracınızda bu özellik varsa, arka koltuğu katlayın ve serbest bırakma kolunu bulun.
    • Yedek Anahtar Kullanma: Elinizde varsa yedek anahtarı kullanmayı deneyin. Yedek anahtarın pili bitmiş olabilir, bu nedenle anahtarlığınızdan ayırın ve doğrudan kilide takın.
    • Düğmeye Basma: Bazı Skoda Superb ve Skoda Octavia modellerinde bagaj kapağını açmak için bagaj kapağının alt kısmında bir düğme bulunur. Bu düğmeyi bulun ve basın.
    • Servisi Arama: Yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa profesyonel yardım almanızı öneririz. Yetkili bir servis, bagaj kapağınızı hasar vermeden açabilir.

Bagaj kilitlerinin zamanla arızalanabileceğini unutmayın. Bu nedenle, aracınızın bagaj kapağının sorunsuz çalışmasını sağlamak için düzenli olarak bakım yaptırmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arka koltukları yatırıp, bagaja ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün kapıları tek tek aç. İç aydınlatma lambası hangisinde yanıyorsa kapı açıkken bagajı açmayı dene.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kılıt olan yere tekmeleyınce acılıyor.bızımde bozulmustu
    tekme atınca kılıt kendını salıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

Arka koltukları yatırıp, bagaja ulaşabilirsiniz.
    aynen..
  • kilitçiye uğra, yoksa masrafın çoğalabilir. bazen soğuk havalarda donma da yapabilir. biraz ısınınca açılabilir.
  • anahtardaki bagaj tuşuna basılı tuttuğunuzda da açılmıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    7 yıl önce açıldı
    Yardıma ihtiyacım var
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekme olayı doğrudur. İçeriden.

Siz sigorta kutusuna da bir bakın. Elektriklidir muhtemelen motoru.

• Josepth kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam hiç bir şekilde açmıyo 4 lüleri yakıyor açar gibi ama kilit attırmıyor

• Ben eski aracımda WD40 ile çözmüştüm. Çubukla iyice kilidin içine püskürttüm yarım saat sonra açıldı. İsterseniz deneyin.
  • Geçen hafta aküyü değiştirdiğimde aynı olay olmuştu. Ne içeriden ne dışarıdan bagaj açılmıyordu. Sonra bir süre dolaştım araba ile şarj dinamosu falan çalışınca düzeldi. Elektronik bir sorun olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Golf 4 te başıma geldi, kilit içinde pim yerinden çıkmışti. Benzer ise biraz ugrastirici.

Arka döşemeden bagaja geçip bagaj kaplamasini sokerseniz kilite ulaşıp açabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için bagaj kilidine giden kablo kopmuş onu onardık düzeldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.