Şimdi Ara

Acil Yardimmm.. Format attiktan sonra hdd ye yedekledigim eski dosyalarimi açamiyormm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarima format attim ve format atmadan önce içindeki dosyalari falan hepsini harddiske bir klasör halinde kopyalamistim.. Ancakk Format attiktan sonra bu klasörün içindeki hiçbirseyi açamiyor ve kopyalayamiyorm .. Harddiskteki diger dosyalar açilip kopyalama yapiliyor ancak Format atmadan önce kopyalamis oldugum dosyalar açilmiyor,kopyalanmiyor.. Oysaki 179 Gb dolu görüünüyor.. ( kopyalamadan önce dosyayi sifrelemis olabilirim tam hatirlamiyorum )

KOPYALARKEN ALDIGIM HATA ISE SU: "BU DOSYAYI KOPYALAMAK IÇIN YÖNETICI IZNI SAGLAMALISINIZ"

BIR RESIM VEYA MP3 DOSYASINI AÇMAK ISTEDIGIMDE ISE SU HATAYI ALIYORUM: " DOSYANIN BULUNDUGU KONUMA DOGRU ERISME IZNINIZ OLMADIGI IÇIN,WINDOWS FOTOGRAF GÖRÜNTÜLEYICI BU RESMI AÇAMIYOR. " mp3 dosyasini açtigimda ise : "Windows Media Player,dosyaya erisemiyor. Dosya kullanimda olabilir, dosyanin depolandigi bilgisayara erisiminiz olmayabilir veya proxy ayarlariniz dogru olmayabilir." DIYE UYARI ALIYORUM..

YOK MU ÇÖZEBILECEK?? BENIM ÖNEMLI DOSYALARIM VARDI ONLARI NASIL KURTARABILIRIM.? yardim edeceklerden, yardim etmeye çalisanlardan simdiden Allah razi olsun...

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1516670/ff083499-0eee-436e-a855-e8050d9452cd.png

Acil Yardimmm.. Format attiktan sonra hdd ye yedekledigim eski dosyalarimi açamiyormm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok acil bios silindi ne yapacam
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.