Şimdi Ara

Acilen tam kapanma gelmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vaka sayısı artıyor. Kesintisiz 6 yıl kapansak kökten çözeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evdekalınturkiye -- 31 Aralık 2021; 17:50:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 yıl fareyi beton odaya kapatsan betonu deler cıkar :) fare deyip geçme, amac bellemişse betonu bile kemiyor :) birtek TV izlemiyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıl kapansak açlıktan ölürüz kesin çözüm

• Yavaş yavaş üniversiteler uzaktan eğitime geçiyor lise,ortaokul,ilkokul içinde gelecek deniyor ama ne kadar doğrudur bilmiyorum Çünkü geçen daha mühendis eleman gündemimizde yok dedi

• Katılıyorum hocam, üniversiteler hatta liseler, ilkokullar bile tamamiyle uzaktan eğitime geçmeli. 

• kreşler ?

• Hala "aşı olmadılarr ondan dolayı" diye ağlayan süper zekalılar var. 3 er 5 er çaktırmadınız mı aşıları? Ama sorsalar koyun biziz. Hiç mi düşünmüyorsunuz bu işten kim kârlı çıkıyor diye? Adamlar korona morona ayağına devletlere aşıyı kitledi. Paraya para kattılar. Devletler de toplumun üstünde baskıyı arttırdı. Sevilmedik kulağımızın arkası kalmıştı yani. Evden de çıkarmayacaklar artık devlet ne derse o. Siz süper zekalılar da koronayı dünyanın en ağır hastalığı sanıyorsunuz.  

Her gün binlerce sahte haber, binlerce dedikodu dolanıyor etrafta. Geçen kapanmada turistler şampanya patlatıyor siz de evde oturuyordunuz ya hani, onun gibi zenginler takılıyor sizin gibi süper zekalılar da onların her dediğini yapıyor.  

Sokturun aynen 1 değil 10 değil 1000 tane hatta sonsuza kadar 3 ayda bir olsun. Aynen böyle ölmezsiniz kesinlikle.  

Devlet istemezse helaya dahi gidemeyecek hale gelen toplumları daha da sindirmek için üretilen günlük sayılar bunlar.  

• Teorilerini doğru çıkmaya başlıyor hocam şimdide omikronu çıkardılar insanlar psikolojik olarak çöktü tvde sürekki ölüm görüyoruz psikolojimizi bitirdiler 4. Doz olacaksınız diyolar

• 2 doz aşının geçersiz sayılıp 10 doz gibi aşının dayatılacağını geçen yaz Kanada başbakanının açıklamalarına dayanarak ilettiğimde kimi çevrelerden "kimse hiçbişe bilmiyor bi sen biliyorsun", "komplocu", "izlediğin herşeye inanıyorsun" ... gibi eleştiriler gelmişti. Hiçbirisine karşılık vermedim İstedim ki bir süre sonra kendileri anlasın. Nitekim bir kısmı anlamaya başladı.

Ayrıca bana kişilerin aşı olmasını engelliyorsun gibi eleştirilerde de bulundular. Oysa ki gerçekte sevdiğim kişilerin bile aşı olmasını hiç engellemedim. Yalnızca aşı olmanın hiçbir işe yaramayacağını belirttim. Bi işe yaramayan şey yapsa yapsa gövdeye yıkın verir dedim. Dediğim kişilerin tümü 2 doz aşısını oldu. Aradan geçen sürede 3. doz cıkınca bir kısmı tepki koydu. 3. aşı olmam dedi. Bir kısmı 3.yü oldu. 4. doz cıkınca onların bir kısmı "bu işin içinde bi iş var" demeye başladı. Her geçen gün, benim 2 yıl önce dediğime daha cok geliyorlar :) Ben daha 2 yıl önce, daha Türkiye'de medyada Covid patırtısı gelmeden önce Şubat 2020'de Covid işinin kişilerin yaşamlarını kısıtlamak, gündemlerini değiştirmek, normalde onaylanmayacak şeylerin dayatılacak, bir plan olduğunu da söylemiştim.

• hocam tam vakalar azalmaya hayat normalleşmeye ekonomiler düzelmeye başlıyor ardından yeni bir varyant üretip tekrar dünyaya yayıyolar yada virüs kendi doğası gereği mutasyona uğruyor bu önemli değil ortada gerçek bi virüs var gözümle şahit oldum gördüm insanları öldürüyor oda doğru peki neden tüm dünya izliyor MRNA adında tamamen etkisiz sıvıları neden avrupa amerika dayattı aşı hiç bir işe yaramıyor şuanda ve sürekli korku yayılıyor mesela medyaya bak delmicron diye bi varyant bulmuşlar süper varyant diye nefes alamayarak öleceksiniz dediler 3-4 kez geçirip sapasağlam gezen adamlar var medyayı takip etmeyim diyorum önüme düşüyor bi şekilde bu korkudan nasıl kurtulcaz ne zaman bitecek covid ? dün doktorla konuştum gripten farksız omicron korkma dedi bende dedimki yıllarca grip geçirdim bi kez bile korkmadım nedne covidden korkutulduk eskiden grip olan insanlarla sarılırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 8 Ocak 2022; 17:14:21 >

• Delmicron da mı cıktı ? :) Kimi kişiler benim salgını kale almayışıma cok içerliyor ancak her hafta yeni varyant uydurarak gündemde tutulabilen, TVci medyacı politikacı bilimci takımının dilinde olan bi salgını nasıl kale alayım ? :)

nereye dek sürecek bu covid ? sorusuna yanıt olarak Dünya Bankası'nın "Covid Stratejik Hazırlık ve Yanıt Programı / SPRP proje dokumanında proje kapanışı olarak yazılan Mart 2025 'i referans alabiliriz.

• Aşı olmayanlar vatan hayinidir fetöcüdür teröristtir falan filan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.