Şimdi Ara

Açılışta Dit Sesi Gelmiyor:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlık biraz tuhaf oldu ama bilgisayardan anlayanlar yinede yardımcı olur..
    4 hafta önce toplama bilgisayar almıştım.
    bilgisayarım ilk geldiği günlerde çook iyi idi.ama tatil nedeniyle 2 hafta bilgisayardan uzak kaldım.
    tatil dönüşü birde baktım power düğmesin bastığıda fanlar calısıyor ama biostan ses gelmiyor haliyle ekrana görüntüde gelmiyor..acaba yalnız kaldıgı için bana tavır mı yapıyor:)
    arkadaşlar işin şakası bir tarafa sorun acaba nerden kaynaklanabilir.
    Fişleri cekili idi elektrik akımından dolayı bir arıza olamaz..

Şimdiden Teşekkürler

• Power Supply arkasında bir switch olabilir. Varsa ON durumunda mı? Elektrik akımından arıza olamaz diyemezsiniz, çünkü siz tatile gitmeden fişi çekerken veya tatilden gelince fişi taktığınız anda elektrik atlamasından bile bozulma ihtimali vardır. En iyisi başka bir power supply bulup denemeniz. Başka bir çözüm şu an için aklıma gelmiyor. Elektrik hattını da kontrol etmeyi unutmayın. Belki problem orda olabilir.
  • kardeş o sorun büyük bir ihtimalle ramden kaynaklanır ramleri çıkar clearcmos yapveya anakart üzerindeki pili çıkar yeniden tak!
  • ramleri bios pilini söküp taktım...
    ayrıca Power Supply calısıyor gibi çünkü Power Supplyın fanı calısıyor..
    makinaya hiç dokanılmadı bir hafta.
    kendi kendine ne olabilirki?
    bina elektriğinde de problem yok diğer pc calıstı
  • senin sorunun bence remden kaynaklanıyor,Rem slok yerleri oksitlenmiş sen kullanmaya kullanmaya,ve çalışmıyor.Rem girişleri ii ce temizle ve ekran kartı çıkar onuda güzel temizle Monitörün fişlerini ii ce bak iğneleri yamulmuş olabilir.
  • oksitlenecek zaman olmadıki...
    daha pc 2 aylık..
    2 haftadır pc açılmadı sadece

bu arada bu sorun bu forumda 3 kişide var..
    neler oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FЄ@®LeSs -- 17 Ağustos 2007; 14:57:00 >
  • RAM yada ekran kartı problemi olsa, en azından uyarı sesi verirdi.
    Power Supply' dan Anakarta giren güç kablolarını kontrol edin.
  • Bu problem bir çok sebepten kaynaklanabilir, yukarıda bir kaçından bahsedilmiş.
    Bunun aynısı benim de başıma gelmişti.Akşam PC'yi kapattım, sabah açtığımda aynı seninki gibi fanlar çalıyor ama bilgisayar açılmıyordu.

Power suply den kaynaklanan bir problemdi ve üstelik yeniydi , güç kağnağını değiştirdim düzeldi.
  • arkadaşlar sorun düzeldi...
    Ama nasıl oldu anlamadım:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.