Selamlar,2004 otomatik benzinli 307 XT almak uzereyim. Kilometre dusuk arac bakimli duruyor. Bu araclar hakkindaki gorusleriniz nelerdir? Kronik sıkıntılari vs var midir?
Arac 2000 motor bu arada....
O araç ya 2000 motor değil ya da sen Türkiye'de değilsin 2.000 motor olanları bildiğim kadarıyla XSI diye geçiyor ve sadece tek kapı
2000 motor var XT benzinli...
2.0 motorlu XT ler piyasda vardı bir zamanlar
Otomatiği de var mıydı be abi?
Bir de 2.0 lt 90 hp dizeller vardı
2.0 307 XT HE VAY BE İLK DEFA DUYUYORUM !!!BU ARADA FİYATLARI NE KADAR ONLARIN!!
Amaç uzun km vede sorunsuzluk . Ancak caddy gibi bir yükleme aracını çok fazla taşıyamıyordu . Ki ilk etaplarda caddylerde sdi geldi ama sonradan kaldırdılar .
Amaç uzun km vede sorunsuzluk . Ancak caddy gibi bir yükleme aracını çok fazla taşıyamıyordu . Ki ilk etaplarda caddylerde sdi geldi ama sonradan kaldırdılar .
Evet onlarda turbo yok Ama kedideki bildiğim kadarıyla 86 bg falan Bence bu halkıma daha uygun en azından balatası daha çok gider
Porsche şanzımanı vs diye övülen ama tek artısı sorunsuzluk olan, onun dışında 4 ileri vitesli ekonomiden uzak ve sarsıntılı vites değiştiren tiptronic şanzımana sahiptir.
15-16 litre benzin yakar istiyorsan al 100km de tabi :) ortalamada 11litre falan dır heralde 11-12
arkadaşlar, herkes aracın motoruna odaklanmış, arkadaş gibi ben de 307 almayı düşünüyorum ama karar veremedim daha. Arkadaşın sorusu üzerine yoğunlaşsanızda bizim gib olanlar da yararlansa