Şimdi Ara

ACİLL TELEFON AÇILMIYOR!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Grand Duos i9082 cihazımı rootladım gayet iyi bir şekilde fakat rom atarken telefon sürekli kendini resetlemeye başladı.Sadece Download moda girebiliyorum.Recovery ye giremiyorum büyük ihtimalle yanlış Cwm attığımdandır.telefon da hiç açılmıyor sürekli reset atıyor.Ne yapabilirim?birisi Yardım edebilir mi????ORJİNAL ROM ATICAM ONU NASIL ATACAĞIMI BİLMİYORUM.RECOVERY AÇILMIYOR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recomemoecho12 -- 12 Nisan 2014; 16:43:34 >

• Hocam öncelikle recovery ye girmiyo diye endişelenmeyin çünkü download modda atılıyor stock rom. Rom atarken yedekleme aldınızmı?

-Aldıysanız onu flashlayın

-Almadıysanız internetten cihazınızın adını yazıp stock diye aratın ,sonra onu odin programı ile flashlayın olur.

++Aynı olay benim başıma defalarca geldi ve bu şekilde yaptım zaten tek yol da bu zaten stock rom falan bulursanız nası flashlamayı bilmiyorsanız

''Samsung galaxy grand duos how to flash stock rom'' diye arayın videoyu izleyerek adım adım yapın ,yapamazsanız teamwiever dan yapabilirim kolay gelsin
  • +++++
    Alın hocam sizin için üşenmedim araştırdım buldum Tüm ülkelerin stock romları mevcut aşağılara inip türkiyeyi bulun indirin

http://androidxda.com/samsung-galaxy-grand-duos-i9082-stock-rom
  • yapamadıysanız ben yapabilrim teamwiever ile burdan :D
  • Sağol ama internetten birkaç video izledim odin ile stock rom attım.telefon ilk halindeki gibi oldu.(4.1.2)
    İlk denememde başarısız oldum ama kaliteli rom bulunca tekrar rootlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recomemoecho12 -- 13 Nisan 2014; 21:46:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.