Şimdi Ara

ACİLL YARDIM ELEKTRONİĞİ İYİ ANLAYAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bende anakart var bunları daha güçlendirmek için daha iyi calışmak için resimdeki boş yerleri bil gibi olan seyleri felan takarsam leyimlersem felan daha iyi çalışırmı bi fikir olan varsa verseler iyi olurr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi >>>------> -- 1 Mayıs 2007; 12:26:36 >

• onlar farklı modeller içindir

bu karta bılıp bılmeden ugrasırsan
    bordun elınde kalabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral251

onlar farklı modeller içindir

bu karta bılıp bılmeden ugrasırsan
    bordun elınde kalabılır

teşekkürlerde bu anakart eski

bende bos yerlere bişeyler yapsam yani diyer parçalardan cıkarıp buna takarsam leyimlersem iyi çalışmazmı yani anakartın arkasındada çipset oldugu yer oraya küçük seyler takılmışya yanlardada bos oraya aynı şeylerden takarsam daha iyi çalışmazmı yani
  • hayır versıyon farklılıklarına gore ayar yapılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: kral251

hayır versıyon farklılıklarına gore ayar yapılıyor

hıı anladım yani böylesi daha hızlı neyse ok teşekkürler

kesde bişeylep yapım daha hızlı olsaydı tuh neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi >>>------> -- 1 Mayıs 2007; 12:37:07 >
  • hızlandırabilirsin overclock yaparak sınır tanımıyorsan ve sistemede acımıyorsan volt mod yaparak dahada hızlandırabilirsin tabi bunu yaparken sistemini ekstra soğutman gerekecektir.
  • Anakart tasarımında her etken bilinmediğinden olası sorunlşar için bazı olası çözüm elemanları yeri boş bırakılır. Anakart ihtiyaç duyarsa bu elenamlar takılır. Kartın üzerindeki malzeme adacıkları bu sebepledir. Oralara malzeme eklemek gereksiz olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih.yanardağlar

Anakart tasarımında her etken bilinmediğinden olası sorunlşar için bazı olası çözüm elemanları yeri boş bırakılır. Anakart ihtiyaç duyarsa bu elenamlar takılır. Kartın üzerindeki malzeme adacıkları bu sebepledir. Oralara malzeme eklemek gereksiz olacaktır.

bende aynı kanıdayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.