Şimdi Ara

ACİLL YARDIM !!!S3 STOCK ROM YÜKLEME SORUNU !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elime bi telefon geçti bugün galaxy s3 cihaz benim değil.sahibi bikaç telefoncuya götürmüş hepsi başka bişey sölemiş cihaz kullanım sırasında donup kapanmış bu arada onu da belirteyim bi daha da açılmamış.ben az çok bildiğim için telefonu odin mode da açabildim fakat telefon sadece pc ye bağlandığında açılabiliyo kabloyu çekince tekrar kapanıyo.şimdi ben bu telefona stock rom atarsam tekrar düzelir diye düşünüyorum odinle.bilmiyorum doru mu düşünüyorum sizce telefondaki problem ne olabilir ? ne yapmalıyım ? acil yardım edebilirseniz çok sevinirim

• up up up
  • Selamlar. ? Telefonun açılıyor mu? telefonun bataryası çalışıyor mu acaba başka bi batarya ilginç acmayi deneyebilir misiniz? ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

Selamlar. ? Telefonun açılıyor mu? telefonun bataryası çalışıyor mu acaba başka bi batarya ilginç acmayi deneyebilir misiniz? ?

telefon usb kablosuyla şarj aletine veya pc ye takmadan çalışmıyor şuan deneme şansım yok başka bi s3 bulup çalışıyorum sadece akşamları ewde olabiliyorum.odinle bikaç rom denedim ama ya get pit mapping diyor orda kalıyor yada fail veriyor yüklenmiyor.bu arada download mode a alınca restart dediğimde samsung galaxy s3 yazısında kalıyor devam etmiyor. tahminim soft brick olmuş ama çözüm yolu bulamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.