Şimdi Ara

Acilll Passat İç Aks kafası. Parça Sıkıntısı yaşıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 model 1,8 Trendline ( Turbo Yok ) passatım var. İç akis kafası değişmesi gerekıyor ama resimde belırttıgım 33mm'lık iç aks kafası bulamıyorum. Tamırcıde bir sürü yan sanayi parçalarını denedık fakat hepsi buyuk geldı. serviste sordurdum 425 Tl dediler parçaya. Eğerki yan sanayısını bulabılcek olan varsa mutlaka bana ulaşsın. Msn adresım turgulbaytar@hotmail.com... resimde gösterdiğim yerin derinliği 33mm olacak. Çapı değil resimde gösterdiğim gibi derinliği...

Resim bu arkadaşlar
    http://www.resimupload.com/ds786296836_passat.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marea_35 -- 15 Eylül 2009; 2:18:15 >

• ww kullananlara tavsiyem bostancı sanayi sitesin giriş kapısının tam karşısında ww parçası satan bir yer vardı müthiş ekonomıik vede her türlü sıfır parça vardı.fakat taşınmış yeri bulunabilirse parça bulabilirsin.yolun öbür tarafında
  • İstanbulda bu dediiniz yer demi.. Ben izmirdeyim maalesef :)
  • Bide bugun tamırcıye gidip iki iç aks kafasınada gres yağı bastırdım :) Suanda ses kesıldı ve akslar ıyıce yağlanınca sanırım tamamen kesılebılır. Çunku yag basmadan önce kı boşluk kalmadı akslarda :) Ve bugun yaptıgım araştırmada iç aksların herhangı bır dağılma meydana gelmedıgı surece (açıp yağlayınca)aksın değişmesıne gerek kalmıyomus :) ama bunlar duyumdan ıbaret :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.