Şimdi Ara

ACİLLLL 2004-2005 megane 1.6 dinamik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıktaki modeli arıyorum şu an. ilk başta era alacaktım ama sonra vazgeçtim. megane alacağım artık. sizce artıları ve eksileri nelerdir bu araçların. birde bu modelleri ne kadar eder şu an.

• aman bulaşma megane a. İlla megane alacaksan 2006 ve üstünü tavsiye ederim
  • niçin dostum çokmu kötü bu araclar. çokmu hasar çıkarıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker_turkmen

niçin dostum çokmu kötü bu araclar. çokmu hasar çıkarıyo

Millet nasıl kullanıyor arabaları anlamadım.2004 ten beri 2, megane 2 mi kullanıyorum.Birincisini sıfır aldım.3Sene hiç sorun yaşamadım.2. sini 2 sene önce aldım o da 2004 ve 2 bobin den başka normal bakım yaptım.78000km ve çok memnunum.Üstelik lpg li ve ekonomik.Temiz al ve bin .
  • http://www.sahibinden.com/lpgli_full_full_dinamic_2-97WQQaXQQ23205893WQQpXQQdisplayitem arkadaşlar şu ilana bakarmısınız. sizce en çok kaç eder bu araç
  • yokmu bi yetkili veya anlayan biri. yardımcı olursanız sevinirim
  • sonunda aldım arabamı. 2004 dinamik2 full+full gümüş gri 78000 lpg li.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sonunda aldım arabamı. 2004 dinamik2 full+full gümüş gri 78000 lpg li.

Hayırlı olsun güle güle kullanın hangi araba olursa olsun temizini aldıktan sonra rahat rahat binebilirsiniz bugün megane en çok satan araçlardandır eğer bu kadar sorunlu bir araç olsa idi ikinci eli bu kadar hareketli olur muydu diye insanın kendine sorması gerekir.Bakımsız olan sadece YAĞINI SUYUNU DEĞİŞTİRİP binenlerin arabaları hangi marka ve model olursa olun sattıktan sonra alan kişi servisten çıkmaz biçok kişi bu şekilde ikinci eli kuvvetli arabayı alıyor 80-90 bin km biniyor yağını değiştirip sonra satıyor nasıl olsa hemen satılıyor sonra bikaç bin lira daha koyuyor yenisini alıyor biniyor o araçları alanlar o zaman bütün sorunları yaşıyor ondan sonra şu marka veya şu model araç aldım çok sorun çıkardı deniyor.Bakımlı ve temiz araba sorun çıkarmaz hor kullanılan araba sorun çıkarır.

• ben de satacağım megane'ımı.ama memnun olmadığım için değil.geniş aile olduk yetmiyor.grand scenic veya peugeot 5008 düşünüyorum.arabamı ağustos gibi satacağım.2004 megane 2 HB otomatik vites hariç full ilk el.kazasız lpgli 71000 de.tüm bakımlar ve parça değişimleri serviste yapılmıştır kontrol edilebilir.duyurulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

sonunda aldım arabamı. 2004 dinamik2 full+full gümüş gri 78000 lpg li.

Hayırlı olsun güle güle kullanın hangi araba olursa olsun temizini aldıktan sonra rahat rahat binebilirsiniz bugün megane en çok satan araçlardandır eğer bu kadar sorunlu bir araç olsa idi ikinci eli bu kadar hareketli olur muydu diye insanın kendine sorması gerekir.Bakımsız olan sadece YAĞINI SUYUNU DEĞİŞTİRİP binenlerin arabaları hangi marka ve model olursa olun sattıktan sonra alan kişi servisten çıkmaz biçok kişi bu şekilde ikinci eli kuvvetli arabayı alıyor 80-90 bin km biniyor yağını değiştirip sonra satıyor nasıl olsa hemen satılıyor sonra bikaç bin lira daha koyuyor yenisini alıyor biniyor o araçları alanlar o zaman bütün sorunları yaşıyor ondan sonra şu marka veya şu model araç aldım çok sorun çıkardı deniyor.Bakımlı ve temiz araba sorun çıkarmaz hor kullanılan araba sorun çıkarır.

teşekkür ederim kardeş. aracı 21750 ye aldım. 2 aydır araştırıyorum. gerçekten çok temiz ve fiyatıda uygun geldi bana. dediklerine katılıyorum.allah kaza bela vermedikten sonra en az 5 sene bineceğim aracıma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.