Şimdi Ara

ACİLYARDIM BİLGİSAYAR YÜLEME YAPMIYOR. :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR. BEN Asus M5A78L-M LX3 DDR3 1866 ANAKRT ALDIM. ÜSTÜNE AMD FX 6300 8MB CHACHE BELLEK - SSD 12O GB HARDDİSK- VE HI LEVEL 4 GB RAM (SOĞUTMALI) BİLGİSAYARIMIA PARÇALAR ALDIM. HEPSİNİ BİRLEŞTİRDİM. HERŞEY AÇILIŞTA ÇOK GÜZEL BİOSTA BÜTÜN PARÇALAR GÖRÜNÜYOR. AMA WİNDOWS ÖN YÜKLEME YAPTIKTAN SONRA Kİ EKRAN Bİ TÜRLÜ GELMİYOR. BİLGİSAYARINIZ HATA İLE KARŞILAŞTI DİYOR YENİDEN BAŞLIYOR. BÜTÜN İŞLETİM SİSTEMLERİNİ DENEDİM. FARKLI HARDDİSKLER DENEDİM. FARKLI BOYUTLARDAKİ POWER SUPLLY DENEDİM FARKLI KABLOLAR DENEDİM, USB DEN VE CD DEN YÜKLEME DENEDİM AMA Bİ TÜRLÜ BU EKRANI GEÇEMEDİM. ACİL YARDIMCI OLURMUSUNUZ ARKADAŞLAR ?

DONANIMLAR AŞAĞIDA RESİMDE BELİRTİDİ.
     ACİLYARDIM BİLGİSAYAR YÜLEME YAPMIYOR. :(

• hasankul H kullanıcısına yanıt
    Ram hi-level ise muhtemelen sorun ramde. İstersen başka bir ram dene..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asıl benim de aklıma geldi bi onu denemedim. inşallah ramlar dandır. sırf güç kynağı harddiske dalgalı güç veriyordur diye güç kaynağımı değiştirdim ama fayda bulamadım :)
  • hasankul H kullanıcısına yanıt
    Bu hi-level markası sorunlu bir marka. Elektronik tabii ki biraz şans işi ama birçok kişide benzer sorunlar var. Rami bi değiştir. Mesela Kingston veya corsair kullan. Eğer onda da aynı şey olursa sorunu başka yerde ararsın. Ama tahminimce ram kaynaklı..?

Ayrıca bir mesaja cevap yazarken sağ üstte alıntı veya cevap seçeneğini kullan ki o kişiye de bildirim olarak gitsin yani cevap verdiğinden haberdar olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.