Şimdi Ara

Acun Medya'dan Mülakata Çağrıldım SÜPERR:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar valla uykum kaçtı bee yaklaşık 2sat önce acun medya varmısın yokmusun yarışmasın'dan telefonuma msj geldi ve şifreyi acun medya sitesine girerek şifreyi girdim.
    Mülakata hak kazandığımı ve bugün saat 4'de tvs sütüdyalarında olmamı yazıyordu,çok heycanlandım bu yarışma başladığından beri hep başvuru formu doldurdum ve hiç geri dönüşüm olmuyordu malesef, ama busefer geri dönüşüm oldu aslında hiçte başvuru formunu düşünerek yazmamıştım neyse o kendimi yalansız gerçek bire bir tanıttım bakalım ilk mülakatta ne olucak bana şans dileyin şimdiden 500bin kabusum oldu

• 500.000 ini sana vericeklerini saniyor musun ?
  • benimde bi tanıdıgım çağrılmıştı böyle
    gitti,geldi
    bi daha çağırmadılar

• ilk izlenim önemli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

500.000 ini sana vericeklerini saniyor musun ?

sanamı vercekler daha mülakata gidemiyosun
  • 1.'si çağırıyorlar tipine bakıyorlar bişiler imzalatıyorlar şu kadar durcan falan diyorlar. kuzenim gitti teli var diye geri götürdüler. abimin arkadaşı gitti beğenmediler kimisi sözleşmeleri kabul etmedi vs.

2.'si var mısın yok musun fakeİMİŞ. işte bu tanıdıklarımdan birisi yarışma öncesi kutularla foto çekildiklerini falan görmüş.

3.'sü parayı kazanınza vergilerde neredeyse o para yarısına iniyor.

4.'sü nakit vermiyorlar taksit taksit (12-24) ay arası veriyorlar.

şimdi uyuyabilirsin.
  • off keşke 500bin deyilde 100 bin alsam nediyon sen be bu sitelerde okuduğum ve anladığım kadarıyla mülakatları geçmek çok zormuş anlıcanız reytin getirecek yüzler ve komik tipler rağbet görüyomuş bakalım bizim ne eksiğimiz var önemli olan şu mülakatları geçip kutuların başında durmak offf ulan off
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarışmaya almayacaklar, 4 kez mülakata giden adamlar girememiş yarışmaya sen mi gireceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Yarışmaya almayacaklar, 4 kez mülakata giden adamlar girememiş yarışmaya sen mi gireceksin.

kısmet be arkadaşım önemli olan iyi niyetli olmak
  • Çıkarsan tv ye kutuyu yan yatır.biz anlarız.
  • Orda davranislarina cok dikkat et sana sacma birsey sorulursa mantikli cevaplar ver espri yap sicak davran arkadaslarinmis gibi. .vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.8T

boş işler ;)

yarışmaya katılıp büyük para ödülünü alanlar boş iş demiyo...şanş kim bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loveyoukib

quote:

boş işler ;)

Tey tey sen oraya katılanların hepsinin gerçek olup gerçekten para aldığını mı zannediyorsun vay vay. Show tv nin tmsf bilmem kaç milyar dolar borcu var birde herkese para dağıtacaklar, sen büyük ihtimalle survivor programınıda gerçek sanıyorsundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Ağustos 2010; 2:04:08 >

• ACUN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord__of_darkness

Orda davranislarina cok dikkat et sana sacma birsey sorulursa mantikli cevaplar ver espri yap sicak davran arkadaslarinmis gibi. .vs.

teşekkürler dostum aynen dediğin gibi ne çok konuşkan yada suskun olmucaksın seviyeli güler yüzlü mantıklı espiriyle karışık cevap vermek gerek
  • acuna deki selam yollamak istiyorum sonra dh'ye selam yolla
  • Hocam hayırlı olsun,eğer iyi bir para kazanırsan DH'yi satın al.

Ama satarlar mı bilmem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: loveyoukib

quote:

boş işler ;)

Tey tey sen oraya katılanların hepsinin gerçek olup gerçekten para aldığını mı zannediyorsun vay vay. Show tv nin tmsf bilmem kaç milyar dolar borcu var birde herkese para dağıtacaklar

nasıl bir cevap bu ya ordaki insanlar sanalmı tabiki gerçek oyunu kazanan şansı ve kendine düşen miktar ne ise onu alıp gidiyor.borca gelince napalım bizmi ödeyelim

• ilk teklifte kabul et ortalama 30.000 tl flean olur gidersin ps3 alırsın lcd tv alırsın lig tv +d-smart yaptırırsın odanı şekillendirirsin son moda oyun pc toplarsın hem öyle risk misk de yok çat teklif çat kabul
  • quote:

Orijinalden alıntı: .OkN.

quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

500.000 ini sana vericeklerini saniyor musun ?

sanamı vercekler daha mülakata gidemiyosun

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.