Şimdi Ara

Adaletten hukuka geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece merak ediyorum bu kolay bir şey midir ? Çok çalıştık ve hukuk kazandık.ben adalet okur geçerim diyolar.Bu adaletten geçmek ne hiç anlamıyorum yanlış anlamayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolay bir şey değil iki senelik adalet okuyorsun daha sonra dgs ye giriyorsun yüksek alırsan istediğin üni de de kontenjan varsa okumaya başlıyorsun orada , bi tanıdıkla görüşmüştüm dgs ye hazırlanacağına bi daha üniversite sınavına hazırlan demişti
  • Hocam eskiden belki bir umut vardi ama bu sene hukuk fakultelerinde kaliteyu artirmak amaciyla atilan adimlardan biri de dgs ile hukuk kontenjanlarinin azaltilmasi oldu. 1097 kontenjan 2014 yilinda bu sene 500 kusure dusuruldu bu rakama ozel okullar da dahil neredeyse her okulda kontenjanlarda yuzde 75 oraninda bir dusus var. Ozellikle de devlet okullarinda eskiden dusuk netlerle girilebiliyorken hem rekabet artti hem de artik yapilmasi gereken net yukseldi bu ozellerde parali okumak icin de gecerli. Param var bir sekilde okurum dersen bile zor. Cok iyi karar verilip girilmesini tavsiye ederim. Hatta rehber ogretmenleri de bu sene meslek yuksekokuluna gidecekeniz ilginiz varsa gidin, 4 yilliga gecis yaparim diye girerseniz yanilgiya dusersiniz diye uyariyor. Benim tavsiyem bir kere daha hazirlanmaniz kolaya kacanlarin da onunu kapatmak icin kontenjanlar yari yariya dusuruldu ve ileriki yillar da muamma. Iyi dusunulmesi gerek

• mudavim2 M kullanıcısına yanıt
    Bu sene hukuk kazandım kardeşim benlik bir şey yok merak ettim kolay mı değil mi diye öyle dolananlar oluyo o bakımdan sağol

• mantıklıbirisi M kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam. Tebrik ederim oyleyse dusunen arkadaslara da bir yardimi olur yazimin diye diliyorum oyleyse. Zor maalesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.