Arkadaşlar arasında veya iş yerinde konusu açıldığı zaman diyom bütün okullar özelleştirilmeli, hemen bilindik argümanları söylüyorlar. Özellikle üniversitelerin hepsinin özelleştirilmesi taraftarıyım. Herşey bir yana, mezunlar kendilerine kazanacak, size ne ki? Adam/Kadın tıp fakültesini bitirince gidecek 7k üstü maaş alacak, sana yararı ne ki? Doktorluk mesleğini zengin veya orta sınıf çocuğu da yapabilir, yani doktor sayısında sıkıntı olmaz hiçbir zaman. Diğer bölümler için de öyle. O insanlar kendi hayatlarını iyileştirmek, sosyal statülerini yükseltmek için okuyor, biz özel sektör çalışanları niçin vergilerle besliyoruz onları? Bize hiçbir yararları yok, üstelik zararları var dolaylı olarak; dolaylı vergilerle devlet okullarını ayakta tutuyoruz. Ne kadar saçma bir sistem. |
Zorunlu Eğitim-Öğretimi Niçin Kutsallaştırıyouz?
-
-
Parası olmayan okumasın mı
-
%100 haklısın. Bence polis ile askerle de gereksiz. Boşu boşuna para veriyoruz. Bana hiçbir yararı yok çünkü güvenlikli lüks bir sitede oturuyorum ve arabamla gidiyorum her yere. Mercedes olduğu için de baya güvenli bir araç. Kırılmaz camlı üstelik. İşyerim de baya güvenliklerle korunuyor. Şirket zaten tonla para ödüyor. Asker dersen sınırı koruyor ama ülke işgal edilse çifte vatandaşlığım olduğu için anında AB'ye kaçarım. Bence devlet ortadan kalksın. Parayla her şey yapılabiliyor zaten.
-
üniversitelerde sağlık sektörüde özelleştirilmeli, bebeler okuyup ingiltereye kaçıyo ben neden onların parasını vereyim * sağlıktada adam kendine iyi bakmıyo hastaneden çıkmıyo ben neden onun sağlıksız hayatının ceremesini ödeyeyim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X