Şimdi Ara

Adaptör ve Girişi SÜREKLİ OLARAK bozuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lap topu resmen maaşa bağladım, maks. 3 ayda lap topun adaptörü önce çok bastırmadan çalışmamaya, sonra hiç çalışmamaya başlıyor, 2 kere tamir ettirdim şimdiye kadar. Her seferinde bir masraf, adaptör girişinin içindeki jack kırılıyor ya da öyle bir şey oluyor.

Bana bir tavsiye verebilecek olan var mı? Ya da lap topu kırıp atıp yenisini mi almam gerekir. Bu gidişle sinirden onu yapıcam, ona da param yok.

Lap top asus k53sv corei5
    Garantisi yok, adaptör muadil, orjinallerini de kullandım sorun değişmiyor.

• Merhaba,

Öncelikle sormak istediğim bir şey var. Siz bu cihazı, arızalandığı zaman hep aynı yere mi yaptırıyorsunuz?

Farklı servislere götürerek, sorunun tam olarak kaynağını yada buna neden olan durumu araştırdınız mı?
  • ilkin m.köy'e ikinci kez kadıköy'e götürdüm. Yaptılar jack kırılmış dediler, sürekli kullanmaktan gibi saçmalayan bile var. Açıkçası anlamadım ben de. Son götürdüğüm soketin tamamını değiştirdiğini söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Öncelikle sormak istediğim bir şey var. Siz bu cihazı, arızalandığı zaman hep aynı yere mi yaptırıyorsunuz?

Farklı servislere götürerek, sorunun tam olarak kaynağını yada buna neden olan durumu araştırdınız mı?

+1

Katılıyorum. Orjinal adaptör alın.

Bozulmasına sebep sizsiniz nasıl kullanıyorsanız artık kabloya asılıyorsanız o şekilde bozulma kopma olacaktır bizimkilere neden bir şey olmuyor. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Merhaba,

+1

Bozulmasına sebep sizsiniz nasıl kullanıyorsanız artık kabloya asılıyorsanız o şekilde bozulma kopma olacaktır bizimkilere neden bir şey olmuyor. ?

Tabi evde spor olarak kabloları geriyorum zaten. Biraz sorun çözücü davranmayacaksınız değil mi hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnTiMaSKe

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Merhaba,

+1

Tabi evde spor olarak kabloları geriyorum zaten. Biraz sorun çözücü davranmayacaksınız değil mi hiç?

Dediğim gibi orjinal adaptör alın.

Laptop taktığınız jack girişi için başka bir servise götürün. Şarjtan çıkartırken nazik olun bir daha bozulmasın..

• Orjinal adaptör alırsam olacakları söyleyeyim

100-200 lira vereceğim

2 ay sonra gene bozulacak. Değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnTiMaSKe

Orjinal adaptör alırsam olacakları söyleyeyim

100-200 lira vereceğim

2 ay sonra gene bozulacak. Değmez.

3++ Yıl bozulmaz tabi sizin kullanmanıza bağlı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.