Bildirim
Adaptörde kırmızı ışık sorunu.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
xbox ına elektrik ulaşamıyor herhalde ilk önce başka bir prize tak sorun geçmezse adaptörü değiştir onulada olmazsa geçmiş olsun -
220 volt stabil gelmiyor olabilir. -
Eve gelen elektrikte sorun vardir. Baska prize tak. Voltaj dusuk geliyordur. devam ederse fazla acma makinayi bozulabilir voltaj degisiminden 3k verebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: kes123kin
Merhaba , benim xboxda bir sorun var bir sure oyun oynadıktan sonra birdenbire kapanıyor adaptorun ustundeki yeşil ışık kırmızıya donuyor. Hemen kablolarını cıkarıyorum bir sure bekleyiğ actıgımda calısıyor ama sonra yine kapanıyor . Sorun ne olabilir ? Adaptör mü priz mi xbox mı ?
bana adaptor isinmadan dolayi kendini kapatiyor korumaya aliyor gibi geldi cok tozlanmis olabilir
dikkat edersen adaptorun icinde fan var bunlar toz ceker veya fanda bozulmus olabilir adaptoru kulagina daya fan sesi varmi -
akım korumalı priz almıstım bır cok seyde aynı yere baglı sorun olsa dıgerlerı de kapanırdı ama dedıgınız gıbı adaptor tozlanmıs olabılır temızleyebılırmyım acaba. sureklı kapanıyor korkmaya basladım :S -
quote:
Orijinalden alıntı: kes123kin
akım korumalı priz almıstım bır cok seyde aynı yere baglı sorun olsa dıgerlerı de kapanırdı ama dedıgınız gıbı adaptor tozlanmıs olabılır temızleyebılırmyım acaba. sureklı kapanıyor korkmaya basladım :S
kusura bakmayin cevabinizi yeni gordum eger sorununuz devam ediyorsa adaptoru eliniz yatkinsa icini acarak temizleyebilirsiniz tabii ama cok zordur bu adaptoru acmak veya bir elektrikcidede yaptirabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X