Şimdi Ara

add-hoc problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki bilgisayarı add-hoc yöntemi ile bağladım ve dosya paylaşımına açtım. Ancak dosya paylaştırmaya çalıştığımda 700MB lık bir dosyayı ancak 1 saatte diğer bilgisayara gönderebiliyorum. Bu süre sizce normal mi?

• up
    yokmudur bilen?
  • 11 mbitle bağlanıyorsun.çok normal.
  • 54Mbps- bilgisayarlar yanyana
  • bir de birşey ekleyeyim görev yöneticisinden ağ kullanımına baktığımda en fazla % 15 i görüyorum bu değer bir süre sonra % 4 ler seviyesinde devam edemiyor. Bu değerler ağ kulanımımın % 15 i geçememesi neden olabilir?
  • ben 11 mbps ile bağlanırken senin de dediğin gibi yaklaşık 1 saatte kopyalama yapabiliyorum. bilgisayarlar yan yanayken bu derece düşük sinyal alabilmene anlam vermedim doğrusu. bu dece düşük olması problem teşkil ediyor bence.
  • ad-hoc dan alcan verim bu kadardir. tam hiz vermez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ortalama % 6 kadarmı verim alabilirim.Peki alternatif bir yöntem varmı?
    quote:

Orjinalden alıntı: darkaura

ad-hoc dan alcan verim bu kadardir. tam hiz vermez.
  • pcler yakinsa kablo kullan. uzaksa zaten ad-hoc cok uzakdan baglanmiyor hiz iyice duser kus olur. ucuz yollu bi wireless routerda alabilirsin ama 54mbit diye 5mb/s hiz bekleme 54mbit de alcan en fazla hiz 2.2mb/s civari olur
  • 54 mbps bağlantı ad-hoc bağlantıda mümkün mü? ben 11 mbps ile bağlanabiliyorum
  • ad-hoc b bağlantı protokolünü kullanır. yani 11 mbps. pcler isterse yanyana dursunlar farketmez. router ile 54mbps bağlantı sağlanır g protokolünde. her iki bağlantı tipide kablo ile yapılan bağlantıya oranla yavaş kalır. sırf pclerim arasında transfer çok uzun sürdüğü için kablosuz bağlantıyı iptal edip router üzerinden kablo ile bağlıyorum.
  • buyuk dosya paylasimlari icin kablo kullanmak en mantiklisi. wirelessla bi omur alabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.