< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkezisyan -- 24 Kasım 2017; 17:59:50 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkezisyan -- 24 Kasım 2017; 17:59:50 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Şu ayakkabılar 180-200 tl arasıydı kimse yüzüne bakmıyordu noldu şimdi bunlara 350-400 oldu
|
307 tl versem piyasada 40 tane cillop gibi ayakkabı bulurum zaten. Aynı ürünün adidas olmayanı 20-30 tl.
|
Adidas in nerdeyse en b*ktan modeli olan süperstara 307 TL ve indirimli demek vay beeee nasıl bir zaman diliminde nasıl bir memlekette yaşıyoruz arkadaş. Bu arada bu saçma sapan Adidas modelinin meraklıları varsa aşağıdaki konuya baksın.
https://forum.donanimhaber.com/adidas-superstar-199tl-nata-vega-outlet-ankara--130050113 |
2005 yılında stan smith’i 120 tl’ye almıştım. 100 dolardı. Şimdi 100 dolardan ucuz. Adamlarda enflasyon yok. Bizdeki enflasyon ortada.
|
valla ben bu siteden sezon içinde alışveriş yapacak kadar zengin değilim. kaldı ki indirim falan da yok. zaten normal zamanda verdikleri %15 indirim ile bu fiyatlara iniliyor. buradan ancak mayıs haziranda alışveriş yapılır. 220 liraya boost ayakkabı almıştım geçen yaz
|
haziran ayında 300 tl civarı superstar aldım. 2 ay geçmeden yanlardan açıldı ve ürünü değişim talebiyle gönderdim. bugün gelen kargoya açtım ki ne göreyim; bırakın değişimi ve hatta onarımı, ürünü benim gönderdiğim gibi bana geri göndermişler. ve içinde tek bir satır açıklama / analiz sonucu vs bile yok. müşteri hizmetleri deseniz ayrı bir rezalet
|
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum fiyatın artmasının sebebi kur yoksa stan smith şuan yurtdışında 90 dolar. Adamlarda fiyat aynı bizde 3-4 katını zorluyor.
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |