< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Döviz kuruna oranla fiyat normaldir elbette ama ben hâlâ alışamadım bir ayakkabıya bu birimleri vermeye. Bu yüzden hala ucuz yollu ayakkabılar giyiyorum sonra acısını ayaklarım çekiyor
|
bende bu ayakkabı var tabanı cok sert beyaz renkli olanından cok pislendi ve bastığım yöne doğru çöktü ytd, paylaşım için sağolun arkası siyah renkli olan da var o da aynı fiyat < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerbs -- 5 Mayıs 2023; 17:39:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 5 Mayıs 2023; 20:32:26 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
başka indirim de yapabiliyor muyuz var mı kombosu olan bir de taksit seceneğini göremedim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho1905 -- 5 Mayıs 2023; 21:16:34 > |
Vakıfworld 3000 üzeri harcamaya 300 world veriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ayak ölçüsü 27,5-28 arasına hangi numara denk gelir? |
Superstep sanal mağazadan aldığım bir ürünü değiştirebilir miyim? Almış olduğun ürünü kullanılmamış olması kaydıyla SuperStep mağazalarından aynı ya da aradaki fiyat farkını ödeyerek daha yüksek fiyatlı ürünler ile değiştirebilirsin. |
Acayip kalitesiz ve rahatsız ayakkabı. Tavsiye etmiyorum. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
43 yok |
çöp bir ürün |