ADİDAS Zx 2K Boost Spor Ayakkabı 815TL.
-
-
Unisex bir ayakkabiya benziyor, fakat komple siyahı kötü, en sagdaki olan komple kiz ayakkabisi -
800 lira forumda veren ölücü varmı merak ediyorum -
Bu ne şekilsiz bir ayakkabı -
Her ayakkabı konusunda olduğu gibi moda ikonları yine damlamış konuya.
-
çok ucuzmus 10 tane aldım
-
Teknik (gore-tex, vibram, memoryfoam, air cushion vb) olmayan bir ayakkabıya bu kadar para vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum :/
MERRELL ALVERSTONE MID GTX Spor Ayakkabı Erkekhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07YN5FYWQ/
Kampanya ile 700 civarına merrell altalight gtx almıştım. Çok memnunum
www.morhipo.comMerrell Merrell Outdoor Ayakkabısı - Morhipohttps://www.morhipo.com/merrell-outdoor-ayakkabisi/29498946/detay
-
30 bin liraya ekran kartı almak için sabahtan akşama kadar takip edenler var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javelin. -- 30 Nisan 2021; 14:41:33 > -
adamlar 1 klavyeye mouse 1000+ veriyor..ben şahsen aldım denemiştim tabanı acaip rahat ayakabı ayağınızda yokmuş gibi..adidasta denediğim 1400 tl idi fiyatı..bu dolar kurunda bu ayakabının fiyatı çok normal bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: OMREGadamlar 1 klavyeye mouse 1000+ veriyor..ben şahsen aldım denemiştim tabanı acaip rahat ayakabı ayağınızda yokmuş gibi..adidasta denediğim 1400 tl idi fiyatı..bu dolar kurunda bu ayakabının fiyatı çok normal bence.
o nası bir kolpa yorum ayağınızda yokmuş gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 30 Nisan 2021; 15:40:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: riazo nası bir kolpa yorum ayağınızda yokmuş gibi
Alıntıları Göstermuahahahahhahahahaha yarıldımya..
-
Ultraboost 20 mi yoksa bu ayakkabı mı daha rahattır? Gündelik kullanmaya ultraboost daha uygun gibi görünüyor? -
Ayakkabı çok rahat! Ne giyiyorsanız onu alın. Occasionda geçen ay, 550tl idi. Yeşil kırmızı olanı. Ama sokakta yazık olur. -
Ayakkabı güzelmiş para olsa alır salonda giyerdim
-
:(
-
550ye iyiyimiş ya mağazadan mı aldınız biz de yakalasaydık keşke. adidasın bu çorap boyunlu ayakkabılarını yakaladın mı alacaksın abi. gerçekten çok rahatlar. nmdyi seviyorum ben en çok
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur
Ultraboost 20 mi yoksa bu ayakkabı mı daha rahattır? Gündelik kullanmaya ultraboost daha uygun gibi görünüyor?bu da boost taban ama ultraboost 20 daha iyidir taban olarak.1200 liraya indirimle düşüyor yalnız.21 olanı 1750 lira mıydı neydi son baktığımda.ben giydim ultraboost ama 20 değil ilk çıkanı kaçsa artık.tabanı mükemmel ama çorap gibi sarması yüksek numarada iyi olmuyor rahat gelmemişti bana birine vermiştim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE
800 lira forumda veren ölücü varmı merak ediyorumiPhone icin 10 bin veren oluyorsa bunu da alırlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: eskikarateci550ye iyiyimiş ya mağazadan mı aldınız biz de yakalasaydık keşke. adidasın bu çorap boyunlu ayakkabılarını yakaladın mı alacaksın abi. gerçekten çok rahatlar. nmdyi seviyorum ben en çok
online. Hatta şuan beyazı kalmış. Kadın ama.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
800 lira forumda veren ölücü varmı merak ediyorum
|
Her ayakkabı konusunda olduğu gibi moda ikonları yine damlamış konuya. |
30 bin liraya ekran kartı almak için sabahtan akşama kadar takip edenler var |
Benzer içerikler
- deli2go ne demek
- beşler nostalji sucuk
- bim soğuk baklava
- afyon eko sucuk yorumları
- coffy bedava kahve
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X