Arkadaşlar konuyu yalnış yere açmış olabilirim eğer öyleyse lütfen yerini söyleyin konunun. Şimdi ben bugün adil kullanımı aştım ve internetim 10 mbps'den 3'e düşürüldü web siteleri, youtub etwitchtv gibi uygulamalara akıcı fakat LoL'e giremiyorum skype açılıyor onlnie kişiler gözükmüyor, Raid call giriyorum channel değiştirmeiyorum sesler çok kötü, dotA oynayamayıyorum çok takılıyor. Fakat DayZ oynayabiliyorum nedendir anlayamadım lütfen yardım.
quote:
Orijinalden alıntı: Jarvis The First
Arkadaşlar konuyu yalnış yere açmış olabilirim eğer öyleyse lütfen yerini söyleyin konunun. Şimdi ben bugün adil kullanımı aştım ve internetim 10 mbps'den 3'e düşürüldü web siteleri, youtub etwitchtv gibi uygulamalara akıcı fakat LoL'e giremiyorum skype açılıyor onlnie kişiler gözükmüyor, Raid call giriyorum channel değiştirmeiyorum sesler çok kötü, dotA oynayamayıyorum çok takılıyor. Fakat DayZ oynayabiliyorum nedendir anlayamadım lütfen yardım.
Sorun TTnet. Konu dışına bakarsan görürsün ya da lol bölümüne 5 konudan 4ü internetim yavaş diye
LoL, skype, raidcall gibi sorunların internet ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Eğer internetle ilgili olsaydı en azından skype ve raidcallda tam işlevle kullanabilirdin herşeyi. Ayrıca lol için 1mbit internet bile yeterli bir rakam, 3 mbitin sorun yapacağını düşünmüyorum. Arkadaşıma sordum 3 mbit ile skype açık şekilde konuşurken lol da 78 pingi olduğunu söyledi
ahahahahaha aramıza hoşgeldin bro 50 gb adil kullanım kotasını aşmıssınn merak etme para yazmaz sadece internet hızın 3 mbit olarak çok yavaşlar bende aynı sıkıntıyı çekiyorum youtubeden şarkı dinlemek bile ölüm ay sonuna kadar buna mahkumsun ayın sonunda eski hızına döner bidaki ay'a dikkat et 50 gb i geçme.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme