Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84.959
Cevap
1.063
Favori
5.606.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ismlunal

Arkadaşlar ya ben bu katsayı hesaplama olayını anlayamadım tam size birkaç sorum olacak lütfen mazur görün beni. Ben şimdi yeni kredi kartı çıkarttırmayı düşünüyorum ve bu adios hoşuma gitti. Hali hazırda yurt içi ve yurtdışına yıl içerisinde uçan birisiyim o yüzden birkaç kafama takılan nokta oldu;

1- Şimdi bu kart normal kredi kartı gibi, harcadıkça puan topluyor. Bu kısmında bi sıkıntı yok. Hatta üye işyerlerinde ve kampanya olduğu zaman daha fazla puan topluyor.

2- Kartımızda biriken bu puanları uçak bileti almak istediğimiz zaman sitede yazan katsayılar ile çarpıyorlar ve bir adios puanı mı oluşuyor? ve bu puanlarla biletimizi yapı kredi seyehat üzerinden mi alıyoruz?

3- Normal şartlarda mesela 1 TL harcamada ne kadar word puan kazanıyoruz? Bizim sitede yazan 499 TL lik biletleri alabilmemiz için ne kadar harcama yapmamız lazım?

4- Bu adios kart uçak bileti, otel rezervasyonları gibi konularda gerçekten avantajlı mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

Dogru anlamissiniz. Kazandiginiz wp bir katsayiyla carpiliyor. Ykb seyehat hatti veya seturdan alabilirsiniz.Çok puan kazanmak için kampanyalari takip etmeniz gerekir. Konuyu bastan sona okumanizi öneririm. Ozellikle ilk sayfayi. Son sorunuzun cevabini hemen goreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 10 Ağustos 2011; 1:47:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Benim de 595 TL lik puan var. Seneye yaz tatilini bedava getireceğim.

bunu 3 le filan mi çarpiyorsun ? yanı nereye gitmek isterseniz size belirtilen kat sayıyla mı çarpiliyor?

Dogrudur. İlk sayfada katsayilar var. Orn. Seyehat bedeli 900 tl. Katsayiniz 3 olsun. 300 tl lik wp la gidebilirsiniz.
  • @McCarty:
    yapılacak seyahat türüne göre puanların çarpılacağı katsayı var. Benim diyelim puanımın karşılığı 100 TL yapıyor, ben bu puanla yurtdışı uçak bileti alacağım. Bu durumda tabloya göre benim puanım 2,5 ile 3,1 arasında değişen bir oran ile çarpılıyor. Diyelimki uçak bileti de 300 Tl olsun. Ben bu durumda 100 tl lik puanım ile 300 TL lik uçak biletini bedavaya alabiliyorum. Tabi biletimi setur acentasında veya yapı kredi seyehat hattı üzerinden almam ve havayolu şirketinin yapı kredi ile anlaşması olması gerekir. Puanların çarpılacağı oranları adiosun sitesinde aldım ve aşağıda görebilirsiniz.Ben de kendi puanlarımla yaklaşık 2000 tl lik yurtiçi tatil rezervasyonu yapabilirim.

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-

Not ben yazarken @bilgisayars daha hızlı davranmış.

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif32 -- 10 Ağustos 2011; 1:35:31 >

• Ustadim ne demek. Seninkide çok açiklayici olmuş
  • Ne de olsa bilgisayarcı ve eğitimciyiz.
  • yurt içi otellerde tatıl yapmak ısteyen koçailem üyeleri seturda geçerli olan

indiriminide kaçırmasın

• Degerli bir bilgi. puanla birlestirilebilirse ilginc olabilir.
  • bende dün şubeye gittim. play kart özelligini iptal ettirdim. 2-3 gün sonra müşteri hizmetlerini arayip geçiş yapicam.
    asıl birde merak ettigim normalde anlaşmali yerlerden alişveriş yaparken bize verilen normal world puanlarda bir artış oluyor mu ?
  • eğer kampanya olmaz ise puanlar biraz yavaş birikiyor.atıyorum 40tl harcıyorsun verdiği 20kr gibi..oda üye iş yeri olursa.eğer olmaz ise 4 5 puan veriyor wp olarak yaklaşık 0,025 e tekabül ediyor .daha fazla puan veren üye işyerlerini paylaşırsak hiç olmazsa alışveriş yaparken tercih nedenimiz olabilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemkav

ben bir şeyi merak ettim bu yurtdışına bilet almak istiyorum 249 tl puan olandan. gidiş dönüş şeklinde. peki bu bileti ben bir şehire gidiş, başka bir şehirden dönüş şeklinde alabilirmiyim yoksa illada aynı şehirden mi olacak bu bilet. biliyormusunuz acaba

Merhaba,
    alabiliyorsunuz. Ben bu şekilde 449 Tl'lik kampanyadan THY ile Hong Kong gidiş, Bangkok dönüş aldım. Aradaki geçişi de AirAsia ile Internet'ten ayarladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda_s_dh

quote:

Orijinalden alıntı: kemkav

ben bir şeyi merak ettim bu yurtdışına bilet almak istiyorum 249 tl puan olandan. gidiş dönüş şeklinde. peki bu bileti ben bir şehire gidiş, başka bir şehirden dönüş şeklinde alabilirmiyim yoksa illada aynı şehirden mi olacak bu bilet. biliyormusunuz acaba

Merhaba,
    alabiliyorsunuz. Ben bu şekilde 449 Tl'lik kampanyadan THY ile Hong Kong gidiş, Bangkok dönüş aldım. Aradaki geçişi de AirAsia ile Internet'ten ayarladım.

super oldu bu. Teşekkürler.

• Arkadaşlar çok sorulan bir soru puanı hızlı kazanabilirmiyim heryerde birikirmi v s.

Normal harcamalarda puan az kazanırsınız. Ama forumda sürekli belirtilen kampanyalardan faydalanırsanız Çok hızlı puan kazanabilirsiniz.
    örnek:
    SORU: Avans puanımı kapatabilirmiyim bu adios card la puan kazanabilirmiyim.
    CEVAP: Kazanamamak için çok beceriksiz olmak lazım. Kesin kapatırsınız. Ama kampanyaları takip ederseniz ballı kaymak olur. Mesela bir arkadaş :
    özdilek kampanyasından 30
    23 nisan kampanyasından 23
    world 20 yıldan 50
    carrefour kampanyasından 25
    şansıma tanımlı bir kampanyadan 25 lira
    bu harcamalardan biriken 18 lira normal puan olmak üzere toplam 171 lira puan toplamış. Bunu birkaç ay içinde yapıyor.

Ben bir gecede metro gros market % 25 word puan kampanyasında 500 tl puan kazanmıştım. Bu extrem bir örnek tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 10 Ağustos 2011; 13:49:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Arkadaşlar çok sorulan bir soru puanı hızlı kazanabilirmiyim heryerde birikirmi v s.

Normal harcamalarda puan az kazanırsınız. Ama forumda sürekli belirtilen kampanyalardan faydalanırsanız Çok hızlı puan kazanabilirsiniz.
    örnek:
    SORU: Avans puanımı kapatabilirmiyim bu adios card la puan kazanabilirmiyim.
    CEVAP: Kazanamamak için çok beceriksiz olmak lazım. Kesin kapatırsınız. Ama kampanyaları takip ederseniz ballı kaymak olur. Mesela bir arkadaş :
    özdilek kampanyasından 30
    23 nisan kampanyasından 23
    world 20 yıldan 50
    carrefour kampanyasından 25
    şansıma tanımlı bir kampanyadan 25 lira
    bu harcamalardan biriken 18 lira normal puan olmak üzere toplam 171 lira puan toplamış. Bunu birkaç ay içinde yapıyor.

Ben bir gecede metro gros market % 25 word puan kampanyasında 500 tl puan kazanmıştım. Bu extrem bir örnek tabi.

o arkadaş benim :))
    kendimden örnek vereyim
    mayıs başında 440 liralık avans puanla bir otel satın aldım.
    bugun itibari ile sadece 75 liralık açığım kaldı.
    yani 3 ayda 365 liralık puan topladım.
    bu ayda 50 lira ramazan kampanyasından 20 lira real kampanyasından 35 lira şahsıma tanımlı bir kampanyadan puan toplayacağım.
    ve şu anda yeni bir tatil planına başladm bile.
    sürekli söylediğimiz gibi kampanyaları takip edin yeter.
    tabi şunuda belirteyim ben ayda 1000-2000 arası bir ekstre ödüyorum. ve market harcamam çok büyük kısmı (2 bebeğim var) bulunduğum şehirdede çok yakın mesafede real carrefour özdilek çağrı migros kipa gibi marketlerin hepsi var bu nedenle kampanyaları takip etmem çok kolay.
    zaten her ay en az bir market kampanyası var bun var bunun yanında yılda 2-3 kez play kampanyası var anneler babalar günü yılbaşı gibi özel günler kampanyaları var şahsınıza yönelik kampanyalar var ( bu ay şu kadar harca bu kadar puan kazan gibi) bayramlarda kampanyalar var elektornik mağazalarında puan kampanyaları var (darty, vatan) yani var oğlu var.
    ama dikkat edin bunun karlı olabilmesi içib ihtiyacınız olan şeylere harcama yapmanız gerekir yoksa ben puan kazanacağım diye kendinizi kaybederseniz kare değil zarar edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

şahsınıza yönelik kampanyalar var ( bu ay şu kadar harca bu kadar puan kazan gibi)

Ben Vakıfbank World'ü çok yoğun kullanan (aylık 4.000TL +) biriyim. Şahsıma Vakıfbanktan böyle bir kampanya hiç tanımlanmadı. Yeni Adios alan biri alarak bu Yapı Krediye özel bir durum mu? Şayet tanımlanıyorsa mail yoluylamı harcanacak limiti belirtiyorlar.
  • arkadaşlar joker vadaa ne oluyor peki ? yararlanan var mı ? hangi durumlarda kullanabiliyoruz
  • cep telefonuna sms geliyor veya mektup gönderiyorlar.
    herkese gelmiyor gelen kişilerinde harcayacakları ve kazanacakları tutarlar farklı oluyor.
    bu arada bu yapıkrediye özel bir durum çünkü bende aynı zamanda fortis world kullanıyordum ondada böyle bir uygulama yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 11 Ağustos 2011; 15:14:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibisi

arkadaşlar joker vadaa ne oluyor peki ? yararlanan var mı ? hangi durumlarda kullanabiliyoruz

Joker vadaa mağazaya özel ekstra tanımlanmış vade oluyor. Mesela mağaza 3 taksit diyor joker vadaa'da +3 veriyorsa 6 taksit oluyor. Puan ile ilgili bir durum yok joker vadaa da:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibisi

arkadaşlar joker vadaa ne oluyor peki ? yararlanan var mı ? hangi durumlarda kullanabiliyoruz

tabii ki de var arkadaşım ... sistemde kayıtlı doğum gününüz ve sonrasındaki 6 gün boyunca +5 kat worldpuan kazanma hakkı tanımlıyorlar ... buna da YKB posundaki joker vadaa bölümünden ekstra worldpuanı seçerek hak kazanıyorsunuz ... ben yararlandım oradan biliyorum ...
  • herşey çok güzel çok hoş da....
    Yurt içi otel alabilmemiz için setur'la ksıtlı kalınması güzel değil Çünkü setur'un fiyatları pahalı
    Etstur'dan yapabilsedik süper olurdu...
    Ayrıca setur'un sitesi dandik ötesi...
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.