Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84.959
Cevap
1.063
Favori
5.606.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende play card aldım ama bir arkadaşın belirttiği gibi çok az puan veriyor.bunun var mı bir çözümü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vibisi

arkadaşlar bende play card aldım ama bir arkadaşın belirttiği gibi çok az puan veriyor.bunun var mı bir çözümü :)

World kampanyalarını takip edeceksin, ama artık genelde süreli puan olduğundan avans puan kullanmazsan geri alındığından işe yaramıyor:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: vibisi

arkadaşlar bende play card aldım ama bir arkadaşın belirttiği gibi çok az puan veriyor.bunun var mı bir çözümü :)

World kampanyalarını takip edeceksin, ama artık genelde süreli puan olduğundan avans puan kullanmazsan geri alındığından işe yaramıyor:(

birde mesela ykm den alışveriş yapınca taksitli yada peşin alımlarda da verilen puanlar farklı oluyor.atıyorum 100tl 3 taksitli aldığımda 40 puan verirken 40tl tek çekim yaptığımda 60 puan verebiliyor.Bu da enteresan biraz:)
  • Otomobilci ben adios kartliyken playin yüzde 25 kampanyasından yararlanmak için netten kart tipini play yaptım yarım saat sonra d&r den alışveris yaptım yüzde 25 puanım yüklendi. Bir gün beklemedim hiç.
  • bu sayfaları okuyunca canım çekti bangkoka gideyim dedim , bi arkadaşa daha adios çıkarttırdım kısmetse gideceğiz. daha önce taylanda gittim ama tur olarak gitmiştim olayın ayrıntılarını hiç bilmiyorum , onu saymazsak kendi imkanlarımla ilk yurtdışım olacak diyelim. şimdi ekim sonu gibi bakıyorum en ucuz bilet etihad havayollarının. bae de 3-4 saatlik aktarması var. şimdi soracak olduğum bae transit vize isteyecek mi , isterse bunu konsolosluktan mı alacağız yoksa oraya varınca havaalanında bizden tahsil edecekler mi , ayrıca tayland vizesiz olduğu için ben onlara taylanda gidecek olduğumu nasıl ispatlayacağım ?
    acemilik zor işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

Otomobilci ben adios kartliyken playin yüzde 25 kampanyasından yararlanmak için netten kart tipini play yaptım yarım saat sonra d&r den alışveris yaptım yüzde 25 puanım yüklendi. Bir gün beklemedim hiç.

işte bu harika aradığım cevap buydu bende böyle olması gerek diye düşünüyordum. Mantık aynı çünkü playden adios a geçiş kolaysa diğeri de aynıdır. Ben hemen adios a geçiyorum bundan sonra teşekkürler bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: morfoloji

quote:

Otomobilci ben adios kartliyken playin yüzde 25 kampanyasından yararlanmak için netten kart tipini play yaptım yarım saat sonra d&r den alışveris yaptım yüzde 25 puanım yüklendi. Bir gün beklemedim hiç.

işte bu harika aradığım cevap buydu bende böyle olması gerek diye düşünüyordum. Mantık aynı çünkü playden adios a geçiş kolaysa diğeri de aynıdır. Ben hemen adios a geçiyorum bundan sonra teşekkürler bilgi için

o iş biraz değişik daha önce anlatılmıştı. play kampanyasıysa puanın yükleneceği gün playde olması gibi bi şart vardı. dikkatli yapın geçişleri yoksa playde beklediğiniz puanlar yanabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: sonromeo

bu sayfaları okuyunca canım çekti bangkoka gideyim dedim , bi arkadaşa daha adios çıkarttırdım kısmetse gideceğiz. daha önce taylanda gittim ama tur olarak gitmiştim olayın ayrıntılarını hiç bilmiyorum , onu saymazsak kendi imkanlarımla ilk yurtdışım olacak diyelim. şimdi ekim sonu gibi bakıyorum en ucuz bilet etihad havayollarının. bae de 3-4 saatlik aktarması var. şimdi soracak olduğum bae transit vize isteyecek mi , isterse bunu konsolosluktan mı alacağız yoksa oraya varınca havaalanında bizden tahsil edecekler mi , ayrıca tayland vizesiz olduğu için ben onlara taylanda gidecek olduğumu nasıl ispatlayacağım ?

Transit yolcu olduğun için zaten havaalanındasın yani dışarı çıkamıyorsun, Etiad hava yolları ayarlıyor hepsini senin yapman gereken bir şey yok. Yani vize falan almıyorsun. TR den 2 biniş kartı veriyorlar Abu Dabi'de 3 saat beklemen var ama iniş pasaport kontrol, biniş için önceden kapıya git falan 1.5 saat beklersin. Bu arada parfüm ve içki en ucuz Abu Dabi free shoplarında bilgin olsun. Yalnız Bangkok'a giderken fazla alma kesinlikle kapıda çevirip bavulundan alıyorlar:))

• bizde puan yükleneceği günden önce play karta geçeriz. böyle olmaz mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: sonromeo

bu sayfaları okuyunca canım çekti bangkoka gideyim dedim , bi arkadaşa daha adios çıkarttırdım kısmetse gideceğiz. daha önce taylanda gittim ama tur olarak gitmiştim olayın ayrıntılarını hiç bilmiyorum , onu saymazsak kendi imkanlarımla ilk yurtdışım olacak diyelim. şimdi ekim sonu gibi bakıyorum en ucuz bilet etihad havayollarının. bae de 3-4 saatlik aktarması var. şimdi soracak olduğum bae transit vize isteyecek mi , isterse bunu konsolosluktan mı alacağız yoksa oraya varınca havaalanında bizden tahsil edecekler mi , ayrıca tayland vizesiz olduğu için ben onlara taylanda gidecek olduğumu nasıl ispatlayacağım ?

Transit yolcu olduğun için zaten havaalanındasın yani dışarı çıkamıyorsun, Etiad hava yolları ayarlıyor hepsini senin yapman gereken bir şey yok. Yani vize falan almıyorsun. TR den 2 biniş kartı veriyorlar Abu Dabi'de 3 saat beklemen var ama iniş pasaport kontrol, biniş için önceden kapıya git falan 1.5 saat beklersin. Bu arada parfüm ve içki en ucuz Abu Dabi free shoplarında bilgin olsun. Yalnız Bangkok'a giderken fazla alma kesinlikle kapıda çevirip bavulundan alıyorlar:))

peki duduco , listede görünen bilet fiyatının içinde mi bu transit vize ücreti?

• @sonromeo; vize olmayınca vize ücreti de yok, sadece bilet parası ödüyorsun. Ayrıca eski yazdıklarımdan Bangkok hakkında bilgilendirme yapmıştım işinize yarayabilir....
  • quote:

ok o zaman klasik müşteri temsilcisi cahilliği yaşadım ve 1 gün boşu boşuna bekledim
  • ben bir şeyi merak ettim bu yurtdışına bilet almak istiyorum 249 tl puan olandan. gidiş dönüş şeklinde. peki bu bileti ben bir şehire gidiş, başka bir şehirden dönüş şeklinde alabilirmiyim yoksa illada aynı şehirden mi olacak bu bilet. biliyormusunuz acaba
  • 545 TL puanım var, nereye gitsem acaba? :)
  • Benim de 595 TL lik puan var. Seneye yaz tatilini bedava getireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Benim de 595 TL lik puan var. Seneye yaz tatilini bedava getireceğim.

Aylık ortalama ne kadar alışverişle ne kadar zamanda topladınız acaba?
  • Aylık harcamadan ziyade play kampanyalarına hem eşimin hem kendimin kartıyla katılıp puanları adiosa aktarıyorum. En son mesela play %25 puan kampanyasından 100 tl eşimden 100 tl de kendi kartımdan puan kazandım. Bazen kişiye özel belirli harcamaya puan variyor banka. Onun haricinde normal alışverişten fazla puan kazanılmıyor. Bir de temassız özelliğinden yine eşimin ve benim karttan 50 şer tl geri ödeniyor. İkimizin maaş hesabı da yapı kredide, yıllık aidatta ödemiyoruz. Daha ne isteyeyim yapıkrediden.
  • Arkadaşlar ya ben bu katsayı hesaplama olayını anlayamadım tam size birkaç sorum olacak lütfen mazur görün beni. Ben şimdi yeni kredi kartı çıkarttırmayı düşünüyorum ve bu adios hoşuma gitti. Hali hazırda yurt içi ve yurtdışına yıl içerisinde uçan birisiyim o yüzden birkaç kafama takılan nokta oldu;

1- Şimdi bu kart normal kredi kartı gibi, harcadıkça puan topluyor. Bu kısmında bi sıkıntı yok. Hatta üye işyerlerinde ve kampanya olduğu zaman daha fazla puan topluyor.

2- Kartımızda biriken bu puanları uçak bileti almak istediğimiz zaman sitede yazan katsayılar ile çarpıyorlar ve bir adios puanı mı oluşuyor? ve bu puanlarla biletimizi yapı kredi seyehat üzerinden mi alıyoruz?

3- Normal şartlarda mesela 1 TL harcamada ne kadar word puan kazanıyoruz? Bizim sitede yazan 499 TL lik biletleri alabilmemiz için ne kadar harcama yapmamız lazım?

4- Bu adios kart uçak bileti, otel rezervasyonları gibi konularda gerçekten avantajlı mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza001 -- 10 Ağustos 2011; 1:07:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Benim de 595 TL lik puan var. Seneye yaz tatilini bedava getireceğim.

bunu 3 le filan mi çarpiyorsun ? yanı nereye gitmek isterseniz size belirtilen kat sayıyla mı çarpiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemkav

ben bir şeyi merak ettim bu yurtdışına bilet almak istiyorum 249 tl puan olandan. gidiş dönüş şeklinde. peki bu bileti ben bir şehire gidiş, başka bir şehirden dönüş şeklinde alabilirmiyim yoksa illada aynı şehirden mi olacak bu bilet. biliyormusunuz acaba

Kampanya destinasyonu içindeyse olmasi lazim.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.