Bildirim
Adliyeye gidip davalara girmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cocuk mahkemeleri haric hepsine her davaya girebilirsin .Sana tanik misin degil misin diye soracaktir mubasir sadece..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben mübaşire öğrenci kartımı gösterip girmiştim çoğu davaya. Hakimler hiçbir şey dememişti sadece ağır cezada bir hakim sordu sen neden burdasın diye. Hukuk okuduğumu ödevim olduğunu söyledim bir şey demedi.
Nerede hukuk okuyorsunuz kardeslik ?
quote:
Orijinalden alıntı: Uyandiranİnsan
Nerede hukuk okuyorsunuz kardeslik ?
Hukuk fakültesinde.
Tesekkurler arkadaslar sureci cok merak ediyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Okul olarak sordum . Hangi okulda ?
Mahkeme devam ederken bir yandan çayını yudumlayan, hatta kararı açıklarken de ara verip bir fırt daha içen hakim bütün şevkimi kırmıştı.Yine de siz bilirsiniz. -
Avukat olmadan önce lisans dönemimde 50'den fazla davaya girdim,bir kez bile sorulmadı neden buradasın diye
quote:
Orijinalden alıntı: grinch1905
Mahkeme devam ederken bir yandan çayını yudumlayan, hatta kararı açıklarken de ara verip bir fırt daha içen hakim bütün şevkimi kırmıştı.Yine de siz bilirsiniz.
Uyuklayanina denk geldim ben, sen yine iyisin. -
hakime bak o tiple sana ceza vermemiş ADALET SADECE KADIN İSMİ
Bugün gittim mahkemeye başlamayan duruşma bulmak için baya bekledim sonra bayan mübaşire girebilirmiyim dedim neden girmek istediğimi sordu anlattım hakim beyle konuştu sağ olsun hakim beyde sorguya çekti hukuk öğrencisiminiz vs. her neyse pek düşündüğüm gibi değil bizim salon büyüklüğünde küçük duruşma salonuydu ciddi bir ortam yoktu davacı davalı avukatlar hakimle aralarında şakalaşıyorlardı 2 davaya girdim toplam 10 dakika sürmüştür şahittir sanıktır müvekkildir hiç kimseyi görmedim en kısa zamanda tekrar gideceğim -
Amerikan filmlerinde ki gibi olmuyor. Prosedür uygulanıyor sadece. Girmeden önce kimin kazanacağı belli zaten, maksat dava açıp ileride işleri halletmek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ohol Oula
Avukat olmadan önce lisans dönemimde 50'den fazla davaya girdim,bir kez bile sorulmadı neden buradasın diye
Neden oradaydınız
quote:
Orijinalden alıntı: Uyandiranİnsan
Cocuk mahkemeleri haric hepsine her davaya girebilirsin .Sana tanik misin degil misin diye soracaktir mubasir sadece..
Jüriyim desem?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X