yuh artık böle sewiyesiz bi herif bu forumu batırıo bi tane ban yemio...ben aradım bulamadım olbilir insanlık hali gayette sewiyeli sordum bişey 10 sanie sora ban yedim...adminlere bnden 1 ban
bence de...ama admin şu an forumda olmaya vilir günahını almak istemem
al işte iki dakika sabredemedin demi..bak bakalım nerde o topicler şimdi duruolarmı ??? geldi işte 'insan' olan adminler...bilmem dikkatini çektimi insan diorum..robot demiorum..sen bul bi tane bot admin silsin banlasın sen istediğin zaman...
quote:
Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix
al işte iki dakika sabredemedin demi..bak bakalım nerde o topicler şimdi duruolarmı ??? geldi işte 'insan' olan adminler...bilmem dikkatini çektimi insan diorum..robot demiorum..sen bul bi tane bot admin silsin banlasın sen istediğin zaman...
anlamazlarki abi, bizim insanımız herşeyi anında isteyen insanlar ne yazıkki... beklemeyi bilmiyolar, modların başka işleri olabiliceğini düşünemiyolar... biz bunu söyleyincede bize kızıyolar sorumlusu bizmişiz gibi... yok abi kim ne derse desin bizim insanımız adam olmaz, bu lafımında sonuna kadar arkasındayım, çünkü kendilerini karşısındaki insanın yerine koyup empati yapmayı bilmiyolar, önemli olan varsa yoksa kendileri, biliyorum bu laflarımdan sonra sayısız eleştiri mesajı alıcam, yine senin gibi türk olmaz olsun lafları işiticem ama bu saatten sonra zerre umrumda değil bu... benim boş milliyetçilik yapanların boş laflarına karnım tok, beni eleştirmeye çalışanlar önce kendileri adam olsunlar
liseli forumda yenisin gliba sacma salak seyler yazma ban yersin bosuna da kirlilik oluyo...
kardeşim adminlerin meslekleri yokmu nie böle yapıyorsunuz anlamak mümkün değil