herkese selamlar ;adsl e yeni kayit yaptirdim yaklasik 1 ay olacak ama explorer da dolasirken birdenbire bilgisyar donuyor,kilitleniyor ve reset atmadan tekrar bilgsyri acamiyorum.Ethernet kartim surecom 320xv1 PCI da eski modem kartimin yerine taktim baska slota taktim,explorer i firefox yaptim,hatta sonra format attim spyware ve firewall olaylarini kurdum virus trojan falandir die ancak sorun hep ayni....modemim speedtouch 510 tek port... ne yapabilirm ????Bide ethernet kartının driverini yuklerken "XP ile uyumluluğunu doğrulamak icin windows logo sınamasından gecemedi" die uyarı verio ama ben genede devam ediyorum ve kurup tanıtıorum eth. kartını...acaba sorun burdamidir ki? goldtan aldim eth. kartını, aradim servisi tamam de geç dedi logo sorunu icin, sorun dewam ediyor ama sizce ne olabilir ?? yardim lutfen....
P4 1.7 Ghz Turkce XP sp1
quote:
Orjinalden alıntı: dyn_mic
herkese selamlar ;adsl e yeni kayit yaptirdim yaklasik 1 ay olacak ama explorer da dolasirken birdenbire bilgisyar donuyor,kilitleniyor ve reset atmadan tekrar bilgsyri acamiyorum. Ethernet kartim surecom 320xv1 PCI da eski modem kartimin yerine taktim baska slota taktim,explorer i firefox yaptim,hatta sonra format attim spyware ve firewall olaylarini kurdum virus trojan falandir die ancak sorun hep ayni....modemim speedtouch 510 tek port... ne yapabilirm ????Bide ethernet kartının driverini yuklerken "XP ile uyumluluğunu doğrulamak icin windows logo sınamasından gecemedi" die uyarı verio ama ben genede devam ediyorum ve kurup tanıtıorum eth. kartını...acaba sorun burdamidir ki? goldtan aldim eth. kartını, aradim servisi tamam de geç dedi logo sorunu icin, sorun dewam ediyor ama sizce ne olabilir ?? yardim lutfen....
P4 1.7 Ghz Turkce XP sp1
hocam bire bir aynı sorunu bende yasıyorum. bi web sayfasını yuklerken aniden donup kalıyo. valla donanimsal olarak tek ortak yanımız ethernet kartı. aynı marka aynı model. ama aynı ethernetle aynı modemden internete giren baska bi bilgisayarda sorun yasamıyorum ben. valla ben aylardır işin içinden cıkamadım. inşallah sorunumuza cozum buluruz. cok sinir bozucu bi durum. yani yalnız deilsin. saygılarr...