Bildirim
ADSL de Kopma!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
splitter kullanmıyorsan sebebi budur. paralel telefon çıkar gibi modeme çıkış yapma. gelen hattı splitter ile böl, birini telefonlara birini modeme bağla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezilvezir -- 7 Aralık 2004, 16:54:19 > -
Merhaba arkadaşlar,
bendede aynı sorun var modemimde aynı şekilde onixon marka.ayrıca splitter kullanıyorum ama bu na rağme yaklaşık olarak saate bir hattım kopuyor. -
Evde kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Splitter olsun olmasın hiç kopma olmuyor. Spiltter olmadan bile hem Internet'i kullanıp hem de telefonla görüşüyorum. Hatta parazit oluyor sadece -
Müşteri hizmetlerini arayın. Arıza kaydı bırakın. -
beyler birkaç gündür oluyorsa bu sorun hatlarda problemler var ondan olabilir. daha alt yapıyı tamamlamadan bu kadar açılınırsa olacağı bu.
çok daha önceden oluyorsa bağlantılarınızı tekrar kontrol edin olmazsa yine TT'yi arayıp arıza kaydı yaptırın. -
bende de son iki gündür başladı ama 2 dakikalık falan oluyo kesintiler..bu aralar sorun yaşamazsak şaşarım zaten... -
quote:
Orjinalden alıntı: poetryer
beyler birkaç gündür oluyorsa bu sorun hatlarda problemler var ondan olabilir. daha alt yapıyı tamamlamadan bu kadar açılınırsa olacağı bu.
çok daha önceden oluyorsa bağlantılarınızı tekrar kontrol edin olmazsa yine TT'yi arayıp arıza kaydı yaptırın.
-
Bende de onixon var ama hic boyle bir sorun yaşamadım...Belkide problem modem de degildir... -
modemle ile ilgili olduğunu sanmıyorum. bende de var 10x10 hat kesik bile olsa downloada devam. biraz abarttık galba da neredeyse öyle. maşallah. -
Modemin ayarları ile ilgili olma olasılıgı Kactır Peki?? -
Evet bazen 2-3 dakikalık kesintiler oluyor. Ama her gün olmuyor. Modemim E-Con tekli.... -
quote:
Orjinalden alıntı: poetryer
çok daha önceden oluyorsa bağlantılarınızı tekrar kontrol edin olmazsa yine TT'yi arayıp arıza kaydı yaptırın.
+1 -
USB modem kullanan arkadaşlar .USB modemler voltaj oynamasından ve elekritikte ki zayıflıktan etkileniyorlar.Kasanızın önünde USB girişi varsa modemi oradan PC ye bağlamayın.Arka panel USB portlarını kullanın o portlar anakarta direk giriş yaptıkları için bu etkilenme hattın kopmasına neden olmuıyor bu sebepten dolayı da hattınız kopabilir.Özellikle hattı düzensiz kopanlar ve modemi ön taraftan bağlayanlar bir de arka paneli denesinler.Sorun çözülmezse ya kablolarınız da problem vardır ya da telekomda kaynaklanıyordur. -
quote:
Orjinalden alıntı: Fear_is_the_key
USB modem kullanan arkadaşlar .USB modemler voltaj oynamasından ve elekritikte ki zayıflıktan etkileniyorlar.Kasanızın önünde USB girişi varsa modemi oradan PC ye bağlamayın.Arka panel USB portlarını kullanın o portlar anakarta direk giriş yaptıkları için bu etkilenme hattın kopmasına neden olmuıyor bu sebepten dolayı da hattınız kopabilir.Özellikle hattı düzensiz kopanlar ve modemi ön taraftan bağlayanlar bir de arka paneli denesinler.Sorun çözülmezse ya kablolarınız da problem vardır ya da telekomda kaynaklanıyordur.
arkadaş iyi yakalamıiş olayı ben ışığı açayım (floresan)hat ışığı sönüyo modemin arkasını(usb fişini) takıp çıkarıyorum sonra bekliyo biraz yanıyo tekrar eğer takıp çıkarmasam hiç gelmiyo hat . sorun evdeki elektrik hattından çünkü ışığı yakarken pcde dit dit ediyo harddiskin de anası ağladı valla elektrtik kesintisinden. bide hat kesiliyo zart zurt genellikle akşam 4-5 gibi vede sabah 11-12 gibi oluyo genelde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X