Şimdi Ara

ADSL'de yeni bir sorun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27 Şubat pazartesi günü akşam 22:30 sıralarında internet bağlantımda şu ana kadarki sorunlardan farklı bir sorunla karşılaştım.. Adsl bağlantısı mevcuttu fakat hiçbir siteye veya msn e girmiyorudu. Daha sonra denediğimde sadece .gov.tr sitelerine sorunsuz girebildiğimi farkettim. Aynı semtte oturan ve aynı terminale bağlı arkadaşıma sordum onda da aynı sorun vardı. Yurtiçi veya yurtdışı hiçbir servera erişimimiz yoktu. Ama ilginç olan gov.tr serverların tamamına sorunsuz giriliyordu. Sanırım Ankara ya da oturduğumuz semt genelinde bir problem oldu. Bu şekilde bir sorunla karşılaşan Ankara lı veya başka şehirden başka arkadaşlar var mı? Buna göre sorunun ne olduğunu anlarız. (28 Şubat sabahı sorun giderilmişti.)

• Ben istanbuldanım dun konusuldu forumda da pek cok kisi yasadı sanırım aynı sorunu.. 22:30 - gece 1 arası burda sorun vardı daha sonra duzeldi.. Sorunla ilgili bildigim kadarıyla net bir acıklama yapılmadı ( ne de olsa taktıkları umursadıkları filan yok butun TRnin internet iletisimini tekel altına almıslar hala sorumluluk tasımıyorlar bu kadar kullanıcı sıkıntı cekmis kime ne ...) Dun birileri ankara baglantılarında calısma olduguyla ilgili bir acıklamadan bahsetmisti sanırım kablo koptu say gec bence yapılacak bise yok sonucta cok oluyor cok olacak daha...
  • sorun olmasa sasardim zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.