Şimdi Ara

adsl den süper indirimler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni abone olacaklara yıl sonuna kadar indirimli tarife...

TTNet'ten yapılan yazılı açıklamada, henüz ADSL bağlantısına sahip olmayanlar için hayata geçirilen bu kampanya ile 24 ay abone olanların, yıl sonuna kadar indirimli ücretlerden yararlanabileceği kaydedildi.

4 Haziran - 31 Ağustos tarihleri arasında TTNet ADSL abonesi olanlar, 2008'e kadar aylık 29 YTL yerine sadece 14,99 YTL (Ücretsiz kablolu modem ve 1024 Kbps 4 GB kotalı paket için geçerli olan indirimli aylık kullanım ücreti) ödeyerek hızlı internetin keyfini sürecek, üstelik ücretsiz modeme sahip olacak.”

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=25235&cat=210&dt=2007/06/04

• Of ya bizde 2 hafta once abone olduk
  • yeni kampanya ile abone olanda zamanı gelince pişman olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetguncum

yeni kampanya ile abone olanda zamanı gelince pişman olacak

Zaten 2008'e kadar indirimli diyor. yani 6. ayda olduğumuza göre 6 faturayı %50 indirimli ödeyecekler.
    Sonra onlarda bizim yanımıza hazırlanan derin çukurun içine girecekler.

Hatta bizden daha beter olacaklar çünkü ellerinde 2 yıllık sözleşme olacak, bizde yok öyle bir sözleşme istediğimiz zaman ayrılabiliriz.
  • abuk sabuk bir indirım.bu telekom ne yaptıgını bilmıyor.e ee nede olsa telekom artık bizim malımız degil.herşey beklenır..
  • Siz nasıl hakkınızı aramazsınız!!!! Eski kullanıcılara da aynı şansın tanınması gerekir.. Nasıl sizi dışarda bırakırlar.. Gidin hakkınızı arayın.. Koyun olmayın!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Siz nasıl hakkınızı aramazsınız!!!! Eski kullanıcılara da aynı şansın tanınması gerekir.. Nasıl sizi dışarda bırakırlar.. Gidin hakkınızı arayın.. Koyun olmayın!!!!!!

• Bu ne saçmalık ya.Mal gibi şimdi fazladan para mı ödeyecez biz
  • Ben bu indirmlerden duyduğum rahatsızlığı dile getiren bir mesaj attım arkadaşlar, sizlerinde uygun bir dille tepkiniz dile getirmenizi rica ediyorum. İşin kötüsü telekom satıldıktan sonra piyasada tek kalmaycak, alternatif bir telekom kurulacak denildi ama hala bir gelişme yok. Meşhur laftır "koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler" misali ne yapsa haklıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetguncum

yeni kampanya ile abone olanda zamanı gelince pişman olacak

Zaten 2008'e kadar indirimli diyor. yani 6. ayda olduğumuza göre 6 faturayı %50 indirimli ödeyecekler.
    Sonra onlarda bizim yanımıza hazırlanan derin çukurun içine girecekler.

Hatta bizden daha beter olacaklar çünkü ellerinde 2 yıllık sözleşme olacak, bizde yok öyle bir sözleşme istediğimiz zaman ayrılabiliriz.

güzel testip

• quote:

Siz nasıl hakkınızı aramazsınız!!!! Eski kullanıcılara da aynı şansın tanınması gerekir.. Nasıl sizi dışarda bırakırlar.. Gidin hakkınızı arayın.. Koyun olmayın!!!!!!

durum eşit gibi onlar da 2 yıl mecbur kullanmak zorundalar yada 2 yıl mecbur para vermek zorundalar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

durum eşit gibi onlar da 2 yıl mecbur kullanmak zorundalar yada 2 yıl mecbur para vermek zorundalar..

Ödedikleri ücret sizinkinin yarısı + modem.. Eşitiz diyorsanız bir itirazda bulunmayın.. 2 ay sonra 3 yıllık aboneliğe 5 ytl ye 2 mbit versinler yine eşitiz dersiniz..
  • yaw zaten 2 sene kesin bizde kullanıcaz bu gidişle yani o sözleşmenin bi anlamı yok sadece onlar 5 ayda 70 ytl az ödücekler bencede bu haksıksızlıkeşitlik söz konusu değil
  • bi hesap yaparsak

140 ytl kablosuz modem diyelim
    60 ytl bağlantı diyelim ne etti ?

200ytl
    şimdii düşünelim bi bakalım yeniabone olan birisi 6 ay 19 ytl ödeyecek 10 ytl kar çarp 6 ay ile 60 ytl de o var
    260 ytl karı mı var

bu adamkaç ay daha kullanacak bunu mecburi olarak 24 ay - 6 = 19 ay daha kullanmak zorunda

şimdi yinedüşünelim hep beraber arkadaşlar bu 4 gb kotalı ya zam gelir mi 2 yıl bence gelmez gelemez ttnet böyle bişeye kalkşamaz
    peki ucuzlar mı ? ucuzlarsa ne kadr ucuzlar ?
    aylık olsa olsa 15 ytl altına ölse inmez ttnet 2yıl daha
    budaa 14 ytl fark eder çarpalım 19 ay ile = 266 ytl zarar

yani işin başında peşin elde ettiğim 260 ytl kara karşılık en kötü ihtimalle 266 ytl fazladan verecem ve taksit taksit gibi ki fark 6 ytl

neresinden bakarsam bakayım ben bunu ilk okul 3. sınıf kardeşim için alacam eve ki ben dışarda öğrenciyim

bu tarife beim için karlı

bu kadar hesabı niye yaptım
    hani 2 yıl daimi kullanma şartı varya ona rağmen diğer tarifelere ucuzlama olsa bu ynı kalsa bile baştaki hesapla kıyaslayınca 6 ytl cik bir fark oluyo hesap ortada 10 gün sonra memlekete gidince bağlattırayım 4 gb kotalı

sevgiler saygılar

hesapta yanlışım varsa düzeltin lütfen...

edit 24 den 6 çıkarmış 19 bulmuşum final zamanı olur böyle şeyler fazla ders çalışmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRaMbLeN -- 4 Haziran 2007; 21:01:11 >

• lan bu ne ya ben bizimde yararlanabileceğimizi sanıyordum ya geçiçem KabloNet'e kurtulcam TT'den
  • Yaa yuhh ya millet 256 kbps e 29 ytl ödeyecek biz 49 ytl ye devam edecez!!

Ya inanamıyorum hak mı bu ya
  • Neyse olay anlaşılmıştır.

6 aylık indirimli tarifeye geçenler, indirimli tarife bitince (yani 1 ocak 2008), indirimli olarak kullandıkları tarifeden aşağı tarifeye geçemeyecekler.

Yani 1024 kbps neti 49 ytl ye 6 ay indirimli olarak kullandıktan sonra, 6 ay bittiğinde onu kullanmaya devam etmek zrundasın (yani 1 ocak 2008 den itibaren 24 ay boyunca her ay 99 ytl kazığı kabul etmiş oluyorsun ve aşağı tarifeye geçemiyorsun)

Bir TTNET kazığına daha hoşgeldiniz :)
  • TTNET sana sesleniyoım, yeni abone araklamaya çalışacağına mevcut kaliteyi artırmaya yönelsen, aklınız fikriniz vatandaşın cebinde ki parada..Şu anda bnm internet sürünüyo , hesapta saniyede /1204Mbit hizmet alıyoz , sayfaların yüklenmesi dakikalar alıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Yaa yuhh ya millet 256 kbps e 29 ytl ödeyecek biz 49 ytl ye devam edecez!!

Ya inanamıyorum hak mı bu ya

Kanunlar ne diyor acaba??
  • Baba ilet bunu yöneticilere hız istiyoruz hızzzz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.