Şimdi Ara

ADSL Kampanyalara Geeellllll....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır evimde vodafonun 8 tl sınırsız 0.1 mb hızında :) internetini kullanıyordum cep telefonu aracılığı ile
    Dedim artık adam akıllı bir limitsiz internet tarifesine geçeyim
    Kampanyaları görünce şok oldum
    Hiç birinin kampanyası 1 gram fayda sağlamıyor. sanki sözleşmişler gibi hepsi aynı.
    Aşağıda inceleyin; fiyatların hepsinin 60 ila 65 TL arası olduğuna bakmayın hepsi aynı kiminin damga vergisi var
    kiminin aylık modem taksidi var. anlayacağınız hepsi aynı... Ben 8 tl lik 0.1 mb ışık hızında internetime devam edicem galiba...:)
    HEPSİNİ RAHMETLE ANIYORUM.... (sizinde andığınızı duyar gibiyim :)

hepsi adsl dir ve 24 ay taahhütlüdür...

2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası
    ttnet 2 ay ücretsiz + (39.90x10ay)+(12x59)+(24ayx15tl yalın) = 2yıllık1467/24= aylık 61.125 lira
    _____________________________________________________________________________________
    d-smart+limitsiz internet
    giriş paketi(24ayx59)+40aktv=2yıllık1696 (299 a 2 yıllık giriş d-smart zaten satılıyor)
    maxi paket(24ayx65)+40aktv=2yıllık1840 (399 a 2 yıllık maxi d-smart zaten satılıyor)
    _____________________________________________________________________________________
    smile adsl limitli fiyatına limitsiz
    (6ayx29)+(18ayx59)+240yalın =2yıllık1476/24= aylık 61.5 lira
    biri 5 5 lik kampanya
    (5ayx5)+(19ayx54.90)+(24ayx10tl yalın) 2yıllık1548/24= aylık 64.5 lira AKK aşınca hız 1mb düşüyor
    süperonline adsl 24ayx64=2yıllık1536/24= aylık 64 lira

• biraz önce d smarttan aradılar ttnet paketinize 5 tl zam yaptı dedi ben 1 mbit sınırsız kullanıyorum hala 49 tl ve 14 tl telefon faturası toplam 63-64 tl civarı

eğer gerçekten zam geldiyse 68 tl civarı olacaktır

d samrt sadece internet isterseniz ilk 6 ay 29 tl
    sonrasında 59 tl
    8 mbit internet dedi

d samrt tv paketi de alırsanız modem receiver kurulum ücretsiz internet dahil 63 tl dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0785A3856 -- 15 Kasım 2012; 18:51:08 >
  • valla hocam ben dsmat başvurusu yaptım dün akşam d-smart kurdular...modemi de bıraktılar gelip bağlayacaklar interneti dediler.
    HD maksi paket + 8mb'e kadar sınırsız internet modem ve aktivasyon taksitleri dahil ayda 79 TL ye anlaştık...

hocam yalnız onlar telefon faturasından yada yalın internet parasından bahsetmemişler... +10 yalın internet ücreti de var aylık. internet aktivasyonu ücretsiz ama d-smart aktivasyon 40 TL ayda 2 TL. kablosuz modem de ücretli ayda 2TL...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elebasi7102 -- 17 Kasım 2012; 14:36:00 >
  • Yani böyle 24 ay taahhüt veren var mıdır diye kendi kendime soruyorum?
    Biri yazlıkçı paket var üç aylık peşin 135 tl yani aylık 45 tl gelir sınırsız.
    Ya bizim millette sorun var arkadaş. Nasıl bir millet böyle deli paralar veriyorlar.
    Tüketici bu kadar mı bilinçsiz olur? Vay anasını arkadaş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozoz57

Yani böyle 24 ay taahhüt veren var mıdır diye kendi kendime soruyorum?
    Biri yazlıkçı paket var üç aylık peşin 135 tl yani aylık 45 tl gelir sınırsız.
    Ya bizim millette sorun var arkadaş. Nasıl bir millet böyle deli paralar veriyorlar.
    Tüketici bu kadar mı bilinçsiz olur? Vay anasını arkadaş ya

Hocam öyle diyosunda biri adsl yalın hizmeti yok. telefon olması lazım. en ucuz telefon tarifesi 20 TL bendede telefon yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.