Şimdi Ara

adsl kota sayfası sizde nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar adsl kota sayfası şifresi ve kullanıcı adı doğru olmasına rağmen giriş başarısız diyor sizde durum nasıl?şu an bğalı olduğum şifre yani yanlış olma ihtimali yok

• arada der onu.1 deneme ile girmiyo bazen.ara ara deniceksin.okadar kullanıcı var yüklenilince sorunlar veriyo demek.bazen hiç girmeyedebilir yane.3-5 kez daha dene girersin.
  • Bende de başarısız dedi
  • KAfasına Göre takılıor sabah şifrem yanlş gösteriordu şmdi doğru dior girdi :):):)
  • bnde giremiorm deli olcam
  • 2-3 denemede kabul ediyor arkadaşlar.birazda şansa kalmış
  • Arkadaslar ttnetin sayfasindan ileri geri yapip, tiklamalar yapmak yerine shu programi kullanarak bir tiklamayla kota verilerinize ulasabilirsiniz. ustelik isterseniz sifrenizi degistirmenize de olanak sagliyor. Ttnetin sayfasi calismadiginda bu program da kota verilerini gosteremiyor ama sunucunun calismadigini size soyluyor ve en azindan cok daha hizli gorebiliyorsunuz durumu. Ben kullaniyorum ve gayet memnunum.

Programin adi Desktop Kota Kontrol, linki de:
    http://dkk.evinrude.org
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Program için sağolasın
  • 20oldu hatalı diyor düzelir alıştık artık
  • Ben firefox plugininden bakıyorum oyle daha sağlıklı..
  • önceden ara ara adslkota sitesine erişim yapılamıyordu. forumda bazı arkadaşlar "bekçi amcakota öğrenme server'ının fişini çekip elektrikli sobada çoraplarını kurutuyor" diyorlardı. sanırım yine benzer kopukluğu farklı şekilde yaşıyoruz arkadaşlar. ben de denedim ancak giriş yapamadım. bu sefer o bekçi amca şifrelerin barındırıldığı server ile adslkota serveri arasındaki ağ kablosunu da tv'ye anten yapmış olabilir. burası türkiye, ve ISS'miz türk telekom. mümkündür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 16 Şubat 2006 19:25:25 >
  • tek seferde kafa basmıyo bilader 3-4 kere deneyince anca jeton düşüyo... türk telekom işi işte fazla bişey beklememek lazım
  • denedim şimdi girdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.