Şimdi Ara

ADSL Limit Aşım Ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 Mayıs 2009 da Smile Adsl ye abone olmuştum. ilk gelen faturada 4,7 TL limit aşım ücreti görünüyordu. oysaki kota sorgulama web sayfasına göre o ayki tüketimim 3,28 GB idi. bu durumu bir e-mail ile kendilerine bildirdim ve aşağıdaki açıklama geldi.

(***) *** ** ** numaralı telefon hattında bulunan smile adsl aboneliğiniz 11.05.2009 tarihinde aktivasyon sağlanması üzerine aboneliğin ilk ayı Mayıs 2009 döneminde ay sonuna kadar olan kota kullanım hakkınız 2,6 GB dır.

Takip eden ayın 1 itibariyle aylık kullanım hakkınız ay sonuna kadar 4 GB olmaktadır.

4 GB kota kullanım hakkı tam 1 aylık (30/31 gün) dönem için geçerli olmaktadır.

11-31 Mayıs 2009 döneminde gerçekleştirdiğiniz kota aşımının bedeli takip eden Haziran 2009 faturanıza yansıtılmıştır.

Faturalandırma işlemlerinizde herhangi bir hata bulunmadığı tespit edilmiştir.

Bilgilerinize sunarız,
    Saygılarımızla,
    smile adsl

Arkadaşlar sizce bu açıklama gerçekçi midir?

• evet gerçekçi bir açıklama
    ttnet de de ayın 15.inde yeni abone olursan, ayın 30u na kadar 4gb kullanma hakkı vermiyor.

(4gb sınırlıya abone olduğunu farzederek 4gb dedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 23 Haziran 2009; 17:00:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.